Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Στο χρώμα της τουρκικής σημαίας το Δημαρχείο της Αθήνας με απόφαση Καμίνη

Στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών στην Κωνσταντινούπολη και σε ένδειξη συμπαράστασης στον τουρκικό λαό

Mε τα χρώματα της τουρκικής σημαίας φωτίστηκε το Δημαρχείο Αθηνών, στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών στην Κωνσταντινούπολη.

Κίνηση συμπαράστασης από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος τίμησε τα θύματα που άφησε πίσω του το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη.

Με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο της Αθήνας, στη μνήμη των θυμάτων των πρόσφατων τρομοκρατικών ενεργειών στην Κωνσταντινούπολη και σε ένδειξη συμπαράστασης στον τουρκικό λαό.

Με τον τελικό απολογισμό, 44 είναι τα θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης που συντάραξε το βράδυ του Σαββάτου την Κωνσταντινούπολη, όταν έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας, μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα, εξερράγη ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο αλλά και ένας βομβιστής αυτοκτονίας.

7 σχόλια:

  1. Εγώ μπερδεύτηκα με το ρόζ χρώμα και λόγω θέσης του δημαρχείου νόμιζα πως το μετατρέψαν σε οίκο ανοχής,λόγω μνημονιακής υποχρέωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες τούρκοι σκοπιανοί είναι αδέρφια.Μην μπερδεύεστε απ τα λάθη των πολιτικών. ο απλός κοσμάκης ψωμί να φάει θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος ρε μαγκα, αντε πεστο στους καγκουρους.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ;

      Διαγραφή
    3. ολο μαλακιες ειστε οι χρυσαυγιτες ρε 10.52, ακομη και το αχυρο που εχεις στο μυαλο σου χαλασμενο ειναι.

      Διαγραφή
    4. ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΑΘΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ "ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ Τ ΑΡ.... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. μπραβο ρε 1.30 καλα τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News