Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Βαρέθηκαν να τους ρωτούν πότε θα κάνουν παιδί και έδωσαν την καλύτερη απάντηση

Η φωτογραφία... που έλυσε την απορία

Η πίεση που μπορεί να δέχεται ένα ζευγάρι από την κοινωνία για το γεγονός ότι δεν τεκνοποιεί άμεσα, παρά τα χρόνια συμβίωσης του, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως μεγάλη και ενοχλητική. Αυτό βίωνε και ένα ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και τρία χρόνια και όπως δηλώνει, όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του, το παρακαλάνε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μην αντέχοντας άλλο όλον αυτόν τον πανικό, οι δύο τους συμφώνησαν να φέρουν ένα νέα μέλος στην οικογένεια τους και μάλιστα να το συστήσουν σε όλους, αμέσως μόλις εκείνο περνούσε το κατώφλι του σπιτιού τους. 


Έτσι λοιπόν, όλοι γνώρισαν τη Leelu, μέσα από μια χιουμοριστική φωτογράφιση, που απαντάει σε ένα κοινωνικό στερεότυπο, που ακόμα και σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί με ισχύ. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ζευγάρι ενοχλείται για αυτόν το λόγο, καθώς λίγο καιρό πριν οι Αυστραλοί Abby και Matt, κουράστηκαν να ακούν τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνουν επιτέλους γονείς και έτσι φωτογραφήθηκαν με το κουτάβι τους, ενώ δύο άλλοι κωμικοί από το Όστιν των ΗΠΑ φωτογραφήθηκαν με ένα μπουρίτο, σαν παιδί.



Πηγή: E-Radio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News