Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Όπως παλιά... Το ποτάμι θα διασχίζει ξανά το κέντρο της Αριδαίας!

"Όραμα της Δημοτικής μας Αρχής αποτελεί η διάνοιξη τμημάτων του ποταμιού που διασχίζει την πόλη της Αριδαίας, με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της πόλης μας"

Ένα από τα οράματα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την πόλη της Αριδαίας, έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε άρθρο του που δημοσίευσε στα τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπίνος έκανε μεταξύ άλλων την εξής δήλωση:

«Όραμα της Δημοτικής μας Αρχής αποτελεί η διάνοιξη τμημάτων του ποταμιού που διασχίζει την πόλη της Αριδαίας, με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της πόλης μας. Είμαι βέβαιος πως όσοι από εσάς έχετε επισκεφθεί πόλεις που διαπερνώνται από ποτάμια, μένετε εντυπωσιασμένοι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς, να αναδείξουμε το ποτάμι μας. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο όταν ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης, καθώς σήμερα αυτό το ποτάμι εμπεριέχει όλα τα λύματα της πόλης μας».

21 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ !!! Μακάρι να γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλε μπρος δημαρχε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ο άλλος (Μπεος) θα έκανε τον Βόλο Μονακό.
      Ο δικός μας θα μας κανει Βενετία.




      Διαγραφή
  4. Αυτό ήταν όραμα και των παρακάτω δημάρχων: Γάτσου, Κουτσούκη, Ιωαννίδη, Αγιάννογλου, Χατζηδημητρίου, Μπίνου Χρ, Ζέρζη και Πασόη. Όπως θα είναι και των επόμενων δημάρχων μετά από τον Μπίνο Δημ.
    ΥΓ: Είναι και όλης της παρέας μου όταν αναφερόμαστε στην παλιά Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλουμε παιδική χαρά για τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπρός λοιπόν
      Μια παιδική χαρά στην λαγκαδιά

      Διαγραφή
    2. και ελικοδρομιο στην Λαγκαδια

      Διαγραφή
  6. Τουλαχιστον έχει όραμα ας ελπίζουμε οτι θα γίνει κσι πρσξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είμαστε λαός πρώτα να διδαχθούμε τις βασικές αρχές καθαριότητας λχ την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ που για χρόνια αγνοούμε και κατόπιν να γίνει η διάνοιξη. Γιατί θα γεμίσει με πακέτα τσιγάρα, σακούλες, προφυλακτικά, παλιά παπούτσια, παντόφλες & με κάθε είδους σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά μπράβο Δήμαρχε!! Η Αριδαία έχει καταντήσει μια επαρχιακή πόλη μες στο τσιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φύτεψε δέντρα στον κήπο σου η στην αυλή σού.
      Και αν δεν έχεις βάλε γλάστρες στο μπαλκόνι και στο πεζοδρόμιο σού.
      Μην τα περιμένεις όλα απο τον δήμαρχο

      Διαγραφή
    2. ε τότε να βάλω και συντριβάνι στην κουζίνα.... και ποτάμι στην πιλοτή

      Διαγραφή
  9. Φτιάξτε πάρκα ποδηλατοδρομους μαζέψτε τα σκυλιάφτιαξτε την πλατεία που είναι αίσχος και μετά τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τόσο ωραία τα μέρη μας, μες στις πηγές και τα ποτάμια...κρίμα να είναι μπαζωμένα. Τι ωραία τα Τρίκαλα που έχουν ανεπτυγμένο το ποτάμι μες στην πόλη...Η Αριδαία δεν έχει καμιά φυσική ομορφιά σε αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλουμε κ ποδηλατόδρομο την παραποτάμια περιοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΙΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΤΑΜΙ; ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΝΤΟΥΒΑΡΑ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΔΙΟΙΚΙΤΗΡΙΟ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ, ΚΟΛΥΜΒΥΤΗΡΙΟ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.17 μαλλον δεν ξερεις οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΑΜΙ κατω απο τον δρομο κατω απο την πλατεια (στο ζαχροπλαστειο ζιλη αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος).

      Διαγραφή
  13. Υπάρχει ένα απίστευτο ποτάμι δίπλα στην πόλη κ είναι παρατημένο...τη ψάχνετε ρε τώρα...Η πόλη είναι μικρή για να υποστηρίξει ένα ποτάμι δεν έχει χώρο...τι την συγκρίνεται με μεγάλες πόλεις....υπάρχει ήδη ένα δίπλα της αναξιοποιητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News