Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

«Σφυροκόπημα» του Δημάρχου Αλμωπίας κατά του Πασόη: «Απαξιώσατε τους πολίτες! Είστε κακός και μίζερος!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Δείτε αποσπάσματα από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2016 και συγκεκριμένα από την σφοδρή αντιπαράθεση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πασόη:

5 σχόλια:

  1. Δήμαρχε όσο νομίζεις ότι είσαι μορφωμένος δεν νομίζω να σου αρμόζουν αυτές οι λέξεις για έναν πρώην Δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τωρα ολοι οι δηθεν ενοχληστε με το παραμικρο, πρωτη φορα ειδες σφυροκοπημα πολιτικων, ειλικρινα που ζεις? σε κοσμο αγγελων? αλλωστε η λεξη ΜΙΖΕΡΙΑ ηταν η ποιο ευστοχη., και η ποιο αληθινη.

      Διαγραφή
  2. αγαπητοι της αντιπολυτευσης αγαπητε Πασοη αγαπητη Δεσπουλα θες ενα απλο παραδειγμα? στο δρομοα στα ψαραδικα Λοχ πασσια, 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 ΤΕΣΣΕΡΑ χρονια περιπου οι λαμπες δεν αναβαν, βουλωστετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε αν και σε συμπαθώ μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ και κατόπιν κακών συμβουλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ;;;; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ. 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΚΠΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΠΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News