Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Αδωνις: «Κότα λειράτη, παλιοκρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι!» - Πολάκης: «Είσαι πιστό σκυλί του Σόιμπλε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Πολάκης έκανε αμέσως προσωπική την επίθεση και αναφέρθηκε σε «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας

Κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη, ρωτώντας τον αν είναι με τον Σόιμπλε ή με τους συνταξιούχους, με αφορμή τη συζήτηση για τις παροχές της κυβέρνησης σε συνταξιούχους.

Ο κ. Πολάκης έκανε αμέσως προσωπική την επίθεση και αναφέρθηκε σε «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας.

Τα λεγόμενα του κ. Πολάκη προκάλεσαν την οξύτατη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντάς του «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια». «Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», φώναζε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα.

Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».

«Επιασε στο στόμα του αυτό το υποκείμενο το όνομα της γυναίκας μου. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε φάκελο που έχει έρθει στη Βουλή προκειμένου να αρθεί η ασυλία του Παύλου Πολάκη, λέγοντάς του «για να σε δω, για τον φάκελο που έχει στείλει η εισαγγελέας εναντίον σου. Κότα λειράτη ο Πολάκης. Δεν τη γλιτώνεις με τίποτα για να κλείσω. Κρύβεσαι πίσω από το μουστάκι σου, σε εμένα δεν μπορείς να κρυφτείς».  

Πολάκης: Εσένα σε βαστάνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου

Το ξέσπασμα του Αδωνι Γεωργιάδη ήρθε αφότου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον είχε κατηγορήσει ότι τον «βαστάνε» στο ΚΕΕΛΠΝΟ «με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου».

«Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Εβριζες τη ΝΔ Καραμανλή και Σαμαρά και πήγες και έγινες υπουργός και έκανες μεταγραφή εκεί που έφτυνες. Είσαι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε από αυτά που έχει στην αυλή του», είπε αρχικά ο κ. Πολάκης, απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

Και συνέχισε: «Δημιούργησες χρέη 30 εκατομμύρια ευρώ στα νοσοκομεία και έχεις το θράσος και κουνάς το δάχτυλο. Με ποιον είσαι; Με την ελληνική κυβέρνηση ή με τον Σόιμπλε; Και άσε τα σάπια. Εμένα δεν με βαστάει κανένας, εσένα σε βαστανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ραβασάκια που έστελνες εσύ και η γυναίκα σου για να σε λιβανίζουν ότι είσαι ο καλύτερος υπουργός», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Απατεώνες για το επίδομα

Νωρίτερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει ότι όποιος παραβιάζει μια συμφωνία στην κοινώς ομιλούμενη γλώσσα λέγεται απατεώνας.

«Οποιος παραβιάζει μια συμφωνία στην κοινώς ομιλούμενη γλώσσα λέγεται απατεώνας. Η συμφωνία που υπογράψατε λέει ότι όταν το πλεόνασμα θα είναι μόνιμο και όχι ευκαιριακό σε συμφωνία με τους θεσμούς, μπορείτε να μοιράσετε το 30% του πλεονάσματος. Δεν τηρήσατε τη συμφωνία. Δεν είναι απατεώνας κάποιος που δεν τηρεί την συμφωνία; Οταν το Σάββατο έλεγε ο Τσιπρας ότι δεν θα του πει κανένας πώς θα μοιράζει πλεόνασμα, δεν ήξερε τη συμφωνία που είχε υπογράψει τον Ιούνιο; Ο Τσίπρας κορόιδεψε τη Βουλή, παραβίασε τη συμφωνία με τους ξένους. Και το έκανε αυτό όχι για να δώσει χρήματα στους αδύναμους, αλλά επειδή οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν πολλές μονάδες πίσω. Επέλεξε για ακόμη μια φορά το ατομικό του συμφέρον και όχι το συμφέρον της χώρας. Ο Βαρουφάκης σας είπε Σοϊμπλάκια και είπε ότι ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος του Σόιμπλε. Εσείς είστε που παίζετε το παιχνίδι του Σόιμπλε, εσείς παραβιάζετε τη συμφωνία, πλήττετε το κύρος της χώρας, φέρνετε την Ελλάδα σε θέση αδυναμίας και αύριο θα έρθετε να φέρετε χειρότερα μέτρα στο Κοινοβούλιο. Ο Πολάκης είναι κότα λειράτη. Ελεγε "όχι" και ότι τα "όχι" είναι για τους λεβέντες και τα "ναι" για τις κότες. Μετά το δημοψήφισμα, ψήφισε "ναι" στο τρίτο μνημόνιο. Τους Κρητικούς τους είχα για λεβέντες και όχι για κότες λειράτες».

Μάριος Σαλμάς: Μια πουλακίδα

Βαρύτατες εκφράσεις και από τον κ. Σαλμά, ο οποίος είπε στον κ. Πολάκη, ότι «στα Σφακιά υπάρχουν 800 άνδρες και μια πουλακίδα». Χαρακτήρισε επίσης τον υπουργό «αληταριό» προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει χρήματα από φορείς των φαρμακοποιών για να αγοράσει ασθενοφόρο, να το πάει οδηγώντας στα Σφακιά για να εκλεγεί δήμαρχος.

Aπαντώντας ο υπουργός δήλωσε ότι το ασθενοφόρο ήταν ένα από τα παλιά του νοσοκομείου Χανιών που επισκεύασε ο δήμος Σφακίων.

23 σχόλια:

  1. Πεστα ρε Παυλαρα ΓΙΓΑΝΤΑ. Τι δεν καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ, ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Ο Πιο πετυχημένος χαρακτηρισμός. Πιστό σκυλί του Σόιμπλε. Γουσταρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα.. ποιοι μιλανε αντε να μου χαθητε γιαλατζι αριστεροι, με τα τεσσερα σαν στηνουνε παπατζηδες.

      Διαγραφή
    2. Ουγκ. Ουγκ. Μιλα ρε 8.50 σταματα να γρυλλιζεις δεν σε καταλαβαινω

      Διαγραφή
    3. ουγκ ουγκ απ τη δικια σου ακουγοντε τα γρυλλισματα, ο Πολακης ειναι σπιτι σου....τρεχααααααα χα..χα...χα..

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΛΑΚΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΣΟ Γ@.... ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάει ο πολακης,που πήγε να ξελασπωσει την αναισθησιολογο ξαδέρφη τού, και να φορτώσει ευθύνες σε μια νοσοκόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνία είναι και η τήρηση του συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο ρε Αδωνι τον ξεσκισες τον δηθεν αντρα, τετοιους θελουν να τους γ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΛΑΚΗ. ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο σας πονάει δεξιά γατάκια. Σας γλεντάει ο Πολακης. Για την ταμπακιέρα θα πείτε τίποτα; Για το φαγοπότι στον χώρο της υγείας μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φαγοποτι? ετσι στον αερα? γραψε τ ονομα σου αν εχεις αρ.... αντε παλιομπινε, αλλα ξερετε απο αρχ... οι συριζαιοι? τυφλοποντικες ειστε, λασπη λασπη και μεγαλα λογια, εξαπατησατε εναν ολοκληρο λαο, γι αυτο θα σας στειλει στην ντροπη....ποτε ποια, ειστε γελοιοι και εχθροι του λαου.

      Διαγραφή
  9. ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙ 6:34 ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μητσοτάκη εχεις εναν αντρακλα μες το κόμα, μακαρι ναχες αλλου 5 σαν κι αυτόν καί θά τούς επερνες τά σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το σημερινο να το θυμασαι κρητικαρε, σε γ.... ο Γεωργιαδης σε προκαλει παλιοψευταρε και κανεις τουμπεκι, για πρωινο σ εχει ο κοντος χα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑ.... ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος μαζι ο Αδωνις,μονο αυτος το καταφερνει!Διαβαζω εν το μεταξυ κατι σχολια απο νεοδημοκρατες και απορω ποση χαζομαρα κουβαλαει αυτος ο λαος.Μακαρι να μην σταματησουν ποτε τα μνημονια,αυτο σας αξιζει και δυστηχως και γω το πληρωνω εξ αιτιας σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω τα σχολια των συριζαιων σε κανουν περηφανο, κ εγω απορω με τη χαζομαρα που σε δερνει, μας λες δηλαδη οτι οι μεν θελουν μνημονια και οι αλλοι οχι, απορω τι εχεις στο μυαλο σου, μαλλον αχυρο χαλασμενο φανταζομαι.

      Διαγραφή
  14. πιτουρα και αριστερο σανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε ρε ΚΟΥΡΑΔΑ, κ ελεγα εξω απ το αριδ νιουζ ειναι το πληρωμενο τρολ?

      Διαγραφή
  16. Και άλλοι; ;;; http://www.healthreport.gr/ποια-νοσοκομεία-ήταν-πρωταθλητές-στη/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News