Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο Ακρίτα Σωσάνδρας

Διαβάστε λεπτομέρειες

Το διοικητικό συμβούλιο του Α. Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιούν στο εφετινό πρωτάθλημα, τους χορηγούς για την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράσταση στον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους μας, των "Πράσινο Στρατό" δηλαδή, για την δυναμική παρουσία τους σε όλους τους αγώνες, όντας ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε από την πλευρά μας είναι πως ο Ακρίτας θα συνεχίσει να αποπνέει υγεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές, Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές.

Με τιμή το Δ.Σ. του Α. Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας

4 σχόλια:

  1. ena dakri kiluse.....prasino strato leei....xaxaxa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι, κάνετε κάτι πολύ σημαντικό εκ των άλλων, αποτελείτε πρότυπο για τα μικρά παιδιά που σας παρακολουθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα βγάλετε ανακοίνωση για να ευχαριστήσετε κ τον εαυτό σας ρε φαντασιόπληκτοι διοικούντες του ακρίδα σουσαντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News