Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Ζουράρις! «Ηλίθιοι όσοι αναπαράγουν τη δήλωσή μου»

Έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να "πάρει πίσω" τη συγκεκριμένη δήλωση

Ούτε βήμα πίσω από τον Κώστα Ζουράρι σχετικά με τη δήλωσή του πως "και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει". Μια δήλωση που... άναψε φωτιές και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

"Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν". Τρεις προτάσεις από τον υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, αρκούσαν για να ξεσπάασει ένας μικρός... χαμός.

Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να "πάρει πίσω" τη συγκεκριμένη δήλωση.

Παραδέχθηκε ότι το είπε και επιπλέον υποστήριξε ότι η δήλωση του «στον Αριστοτελή λέγεται σχήμα καθ’ υπερβολή». «Είμαι λόγιος και όπως καταλαβαίνει και η κουτσή Μαρία εκτός από κάποιους δημοσιογράφους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Ζουράρις δεν μπορούσε να τα πει αυτά και δεν μπορούσε να τα εννοεί αυτά που εννόησε ο δημοσιογράφος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή τη δήλωση ισχυρίστηκε ότι «το σχήμα καθ' υπερβολή του Αριστοτέλη το έκανα για να δείξω τη γελοιότητα των απαιτήσεων των Τούρκων», αλλά και «τη μηδαμινότητα των επιχειρημάτων πολλών ατόμων στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματική απειλή. Υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και παρατεταμένη κρίση. Φοβούνται στην Τουρκία να απογειώσουν αεροσκάφος γιατί υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσει».

ΝΔ "πυροβολεί" Τσίπρα και... Ζουράρι

Όσο για την αναπαραγωγή της δήλωσης ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε: «Να αναπαραχθεί η δήλωση αυτή. Θα δείξουν τον συντελεστή ηλιθιότητας τους. Μην απασχολείς τον Ζουράρι και τον ελληνικό λαό με ανοησίες»!

1 σχόλιο:

  1. Πολυ σωστη δήλωση που δυστηχώς θέλει έξυπνους ανθρώπους για να την καταλάβουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News