Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Δεν μιλάει στην αδερφή του ο Ρονάλντο επειδή έκανε σεξ στο κρεβάτι του!

Αυτό συμβαίνει, αν πιστέψουμε έναν από τους πρώην συντρόφους της Κάτια Αβέιρο

Αποκάλυψη «βόμβα» για την σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την αδερφή του Κάτια με την οποία δεν μιλάει επειδή εκείνη έκανε σεξ στο σπίτι του!

Ένα κουτσομπολιό την ημέρα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου είναι πια σύνηθες φαινόμενο. Το σημερινό δεν αφορά τημ ερωτική ζωή του Ρονάλντο, αλλά τη σχέση του με την αδερφή του, Κάτια, η οποία φαίνεται να είναι τυπική τα τελευταία χρόνια.

Αυτό συμβαίνει, αν πιστέψουμε έναν από τους πρώην συντρόφους της Κάτια Αβέιρο, τον Κλαούντιο Κοέλιο, ο οποίος εμφανίστηκε σε εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης και έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα της πρώην αγαπημένης του.

Όπως ανέφερε ο Κοέλιο στην εκπομπή «Το σπίτι των μυστικών», που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση στην χώρα της Ιβηρικής, Κριστιάνο και Κάτια δεν μιλούν επειδή ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τους έκανε... τσακωτούς να κάνουν έρωτα στο κρεβάτι του στη βίλα του στη Μαδρίτη!

Ο πρώην σύντροφος της Αβέιρο, μάλιστα, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι, την περίοδο της σχέσης του, έκανε σεξ και στο σπίτι του Ρονάλντο στην Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγινε έξαλλος όταν το έμαθε και αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει στην αδερφή του. Η ίδια η Αβέιρο, πάντως, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News