Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών οριστικά ο Αξονικός Τομογράφος, λέει ο Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας

Ανακοίνωση

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών οριστικά ο Αξονικός Τομογράφος από τα Αδιάθετα υπόλοιπα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Πέλλας ανακοινώνει ότι Συνεδρίασε Εκτάκτως, σήμερα 28.12.2016, στις 15:00 μ.μ., μετά την αναβολή της προγραμματισμένης πρωινής συνεδρίασης, με μοναδικό θέμα την Τροποποίηση – Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού ΓΝ Πέλλας - Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Κατά τη συνεδρίαση αποφασίσθηκε ομόφωνα η αύξηση του Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2016 της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών - κατά 350.000,00€, για την Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου. Υπενθυμίζεται ότι η χορήγηση του ποσού των 350.000,00€ από το Υπουργείο Υγείας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών για την προμήθεια αξονικού τομογράφου, είχε ήδη ανακοινωθεί από τη Βουλευτή Νομού Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη μετά από συνεργασία της με τον Υπουργό Υγείας.

Η απόφαση ελήφθη σύμφωνα με το από 9.12.2016 έγγραφο της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, που ρητά ζητούσε την ένταξη ποσού 350.000,00€ από τα αδιάθετα ποσά του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Υγείας, στον Προϋπολογισμό Οικονομικού Έτους 2016 της αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας Γιαννιτσών, αλλά και σύμφωνα με το 13.12.2016 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο διέτασσε την πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ΓΝ Πέλλας – Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών με το ποσό των 350.000,00€.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου του ΓΝ Πέλλας – Νοσοκομείου Έδεσσας θα γίνει από το πρόγραμμα INTERREG.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του ΓΝ ΠΕΛΛΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ

5 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν επειδή ακούω τον κάθε άσχετο να εκφράζει γνώμη και άποψη σχετικά με τον αξονικό , ακούστε λίγο για να καταλάβετε ..... με τέτοια θέματα δεν παίζουμε..... δεν χωράει πολιτική ανάμεσα σε ανθρώπινες ζωές!! Τόσα χρόνια ο νόμος Πέλλας είναι χωρίς αξονικό .... ανθρώπινες ζωές έχουνε χαθεί άδικα και ιδιώτες πλουτίζουνε!! Δεν με νοιάζει ποιος βουλευτής , ποια κυβερνήσει θα το πετύχει αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο και τα Γιαννιτσα αλλά και η Έδεσσα πρέπει να έχει αξονικό!! Τέλος .... και μαγκιά του οποίος το πετύχει!!! Φτάνει ποια αυτή η διαμάχη γιαννιτσα Έδεσσα .... είμαστε ένας νόμος ... ο ένα πρέπει να καλύπτει τον άλλο!!!! Το ξέρετε ότι ολόκληρη Ημαθία την δεδομένη στιγμή δεν έχει αξονικό και εμείς μιλάμε και μαλαωνουμε ουσιαστικά για το που θα μπει πρώτα ο αξονικός;;; γιατί είναι δεδομένο ότι θα μπούνε αξονικοι τομογράφοι και στα δυο νοσοκομεία!!!!οποτε σταματήστε ποια με τον βουδρισλη με την Τζάκρη και το Σηφάκη και αρχίστε να απαιτητε αυτό που σας αξίζει σαν πολίτες ..... δικαίωμα στην υγεία!!! Αυτοί οι κύριοι δεν είναι τίποτα όσον αφορά τέτοια θέματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά και λιγα λες.
      Ακόμα σε θέματα γενικού καλού μας χωρίζουν χρώματά ( μπλε, πράσινοι, κόκκινοι κλπ )
      Γιαννιτσιωτες,Εδεσσαοι,Αλμωπαιοι κλπ.
      Οτι σε θέματα υγείας πρέπει όλοι να απαιτούμε τα αυτονόητα, και να μην χρειάζεται να τρέχουμε σε ιδιωτικά κέντρα, η στην Θεσσαλονίκη,δεν το βλέπετε?
      Αλλά υπάρχουν (δυστυχώς ) ακόμα στόκοι σε πολλές δομές που διχαζουν την κοινωνία για να εισπράξουν μπράβο με στόχο μικρό πολιτικά συμφέροντα, στις πλάτες των κακομοιρων πολιτών

      Διαγραφή
  4. Που θα σταθείς τώρα Βουρδισλη και αυτή που σε καθοδηγεί; Ντροπή σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News