Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Έδεσσας: Υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Υπογραφή σύμβασης για τη μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση για τη μεταφορά της μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας. Πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες της χρόνιας αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά τη μεταφορά της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Έδεσσας, από τον χώρο που τώρα υφίσταται και λειτουργεί (λειτουργεί στο ημιυπόγειο του κτιρίου Ζ και διαθέτει 21 κλίνες, εκ των οποίων οι 19 είναι κανονικής λειτουργίας και οι δύο για οροθετικούς ασθενείς και βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου Α), σε έναν χώρο περίπου 480 m2, ο οποίος έχει μείνει ανεκμετάλλευτος μετά την μεταφορά των εξωτερικών ιατρείων στην καινούρια πτέρυγα.

Από τον συνολικό χώρο του νέου χώρου, τα 286 m2 θα αντιστοιχούν στην κύρια αίθουσα αιμοκάθαρσης, έναν ενιαίο χώρο που θα περιλαμβάνει τις κλίνες και το γραφείο των αδελφών, ενώ στο υπόλοιπο θα δημιουργηθούν βοηθητικοί χώροι όπως αποθήκη, τραπεζαρία, WC κτλ.

«Πρόκειται για ένα έργο με πολύ μεγάλη σημασία για την Έδεσσα και τη γύρω περιοχή και για το λόγο αυτό ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε σε όλες τις διαδικασίες και να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες» τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News