Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μητσοτάκης: Οι εκλογές φοβίζουν μόνο τον Τσίπρα

«Δεν είδα κανένα πανικό στο εξωτερικό και καμιά ανησυχία για το ενδεχόμενο εκλογών»

Η ΝΔ «δεν θα κρατήσει ζωντανή αυτή την κυβέρνηση ποτέ» με τις ψήφους της στη Βουλή, δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι δεν έχει δεχτεί καμία πίεση από το εξωτερικό για μη προσφυγή στις κάλπες.

«Οι εκλογές δεν φοβίζουν κανένα, μόνο τον Τσίπρα φοβίζουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γεύμα που παρέθεσε στους πολιτικούς συντάκτες.

«Δεν είδα κανένα πανικό στο εξωτερικό και καμιά ανησυχία για το ενδεχόμενο εκλογών», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσέθεσε πως η ΝΔ «δεν θα κρατήσει ζωντανή αυτή την κυβέρνηση ποτέ» με τις ψήφους της στη Βουλή, διευκρινίζοντας πως αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει την πλειοψηφία «θα πάμε σε εκλογές και δεν έχω δεχτεί καμία πίεση για αυτό από πουθενά».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως για να ανακάμψει η οικονομία δεν φτάνει μόνο να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, χρειάζεται ένα συνολικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση της χώρας.

«Το χειρότερο σενάριο είναι να τρενάρει η αξιολόγηση, τον Ιούλιο τελειώνουν τα λεφτά οριστικά και ουσιαστικά από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Τσίπρας με τις πράξεις του έχει δείξει ότι ούτε καταλαβαίνει ούτε μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Το μόνο που κάνει είναι να τακτοποιεί συμβασιούχους και να διορίζει καινούργιους με σκοπό τη μονιμοποίηση τους».

Όσον αφορά την αντιπαράθεση του γερμανού Υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε με την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως είναι «καλό οι προσωπικές αναφορές να αποφεύγονται».

«Κι εγώ διαφωνώ με τον Σόιμπλε π.χ. για τα πρωτογενή πλεονάσματα αλλά άλλο αυτό και άλλο οι προσωπικές αναφορές τις οποίες μάλιστα προσπαθεί μετά να μαζέψει ο κ. Τσίπρας», σημείωσε.

2 σχόλια:

  1. δεν μας παρατάς ρε Κούλη. Εχεις στερητικό σύνδρομο και θα την πληρώσουμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στερητικο συνδρομοα εχεις εσυ στην ψ.... μαλακα, θα ακους Κουλη και θα τρεχεις πανιβλακα, ετοιμασου γιατι θανε μεγαλη η π.... που θα φατε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News