Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφίες από τη χειρότερη φυλακή στον κόσμο

Στις Φιλιππίνες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από φυλακή στις Φιλιππίνες που δείχνουν δεκάδες κρατούμενους στοιβαγμένους τον έναν πάνω στον άλλον, μην έχοντας χώρο ούτε για να αναπνεύσουν.


Η φυλακή Quezon City «φιλοξενεί» τον εξωφρενικό αριθμό των 3.000 κρατούμενων την στιγμή που έχει κατασκευαστεί για να χωράει μόλις 800 άτομα!


Τα στοιχεία αυτά έφερε στο φως της δημοσιότητας έρευνα που διεξήγαγε το Sky News, αποκαλύπτοντας ότι σε κελιά που χτίστηκαν για να χωράνε μόνο 30 άτομα, κοιμούνται σήμερα 130. Όπως φαίνεται καθαρά στα πλάνα, οι φυλακισμένοι δείχνουν σκυθρωποί, ενώ με δυσκολία μπορούν ακόμη και να τεντωθούν σε ένα σωφρονιστικό κατάστημα που θυμίζει περισσότερο ορνιθοτροφείο. 






Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News