Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νεκρός από πυρά τρομοκράτη ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία!

Αστυνομικός ο δολοφόνος του Ρώσου Πρέσβη

Νεκρός από πυρά τζιχαντιστή αστυνομικου έπεσε στην Τουρκία ο Ρώσος πρέσβης Αντρέι Καρλόφ. Η επίθεση έγινε στην Άγκυρα σε έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων". Ο δραστης φορούσε μαύρο κοστούμι και στεκόταν πίσω από τον Καρλόφ. Όλοι θεωρούσαν ότι ήταν μέλος της ομάδας που τον προστάτευε ενώ αυτός είχε μπει στον χώρο με ψεύτικη ταυτότητα. 
Ξαφνικά κι ενώ ο Καρλόφ ήταν στο βήμα και μιλούσε έβγαλε όπλο φώναξε Αλαχού Ακμπάρ και τον πυροβόλησε πολλές φορές. Με τον Καρλόφ στο έδαφος φώναξε "Εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι εσείς πεθαίνεται εδώ. Μην ξεχνάτε τη Συρία, μην ξεχνάτε το Χαλέπι. Όσο αυτά τα μέρη δεν είναι ασφαλή τόσο δεν θα είστε και εσείς ασφαλείς πουθενά" και μίλησε για εκδίκηση των τζιχαντιστών. Ο τρομοκράτης δεν πυροβόλησε άλλα άτομα και άφησε τους περίπου 100 παρεβρισκόμενους να φύγουν. Οι δυνάμεις ασφαλείας επενάβησαν και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο δράστης είναι νεκρός από πυρά της αστυνομίας. 

Αστυνομικός ο δολοφόνος του Ρώσου Πρέσβη


Αστυνομικός ήταν ο δράστης δολοφονικής επίθεσης στον Ρώσο Πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ. Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι ο πρεσβευτής Αντρέι Καρλόφ είναι νεκρός. Νεκρός είναι και ο δράστης της επίθεσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News