Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος μοίρασε... αγάπη και δώρα στους μαθητές της Μηλιάς! Ο εθελοντισμός σε πρώτο πλάνο!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης το Δημοτικό Σχολείο Μηλιάς για να ανταλλάξουν γιορτινές ευχές με τους μαθητές και τους δασκάλους. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Καρφιτσόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Παράλληλα, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους ο Δήμαρχος χάρισε από ένα συμβολικό δωράκι ενόψει των Χριστουγέννων και τους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η χαρά τους ήταν μεγάλη.

Στη συνέχεια τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν στις ζωγραφιές των μαθητών που σχετίζονταν με τον εθελοντισμό και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, όπου οι μαθητές αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Δήμου Αλμωπίας και αποτύπωσαν σε ζωγραφιές την έννοια του εθελοντισμού. Ο κ. Χατζηγιαννίδης μίλησε στα παιδιά και τα ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Όπως είπε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στα παιδιά, «τα πιο όμορφα πράγματα δεν αγοράζονται με χρήματα, όπως για παράδειγμα τα δικά σας χαμόγελα που μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία». Και πρόσθεσε: «Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη. Μεταδώστε αυτό το μήνυμα στους γονείς σας, στους φίλους σας, σε όλο τον κόσμο. Να είστε όλοι αγαπημένοι και να γιορτάσετε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν».




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News