Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε την Έλενα Παπαβασιλείου να ποζάρει στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Δείτε το στιγμιότυπο

Μπορεί να μην την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, όμως ευτυχώς που υπάρχουν και τα social media. Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία, όπως είναι λογικό είναι στο κλίμα των εορτών, και φροντίζει να το δείχνει.

Έτσι πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία που την απεικονίζει δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της να κρατά ένα αρκουδάκι. «Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε το στιγμιότυπο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News