Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μηλιάς - Ριζοχωρίου

Ευχαριστήριο

Το Δημοτικό Σχολείο Μηλιάς-Ριζοχωρίου, ευχαριστεί τον κ. Δήμαρχο Αλμωπίας και τον Αντιδήμαρχο κ. Χατζηγιαννίδη Γεώργιο, οι οποίοι ανέδειξαν την προσπάθεια των μαθητών μας, να αποτυπώσουν σ’ ένα χαρτί τις γνώσεις και τα βιώματά τους για την ιδιαίτερη αξία του εθελοντισμού, για μια κοινωνία ανθρωπισμού, που έχει ως προτεραιότητα την αγάπη και την αρωγή προς το συνάνθρωπο.

Στη πρωτοβάθμια, τουλάχιστον, εκπ/ση, τόσο στα πλαίσια του κοινωνικού σχολείου, όσο και στους συνολικούς παιδαγωγικούς μας στόχους, η πλειονότητα των εκπ/κών, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, στο να μεταδώσουμε στους μαθητές μας αυτήν την τόσο σημαντική στάση ζωής και ανθρωπιάς.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στις προσπάθειές σας, να αναδειχθεί ο εθελοντισμός, στο μέγιστο βαθμό και στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News