Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Πηγή Δεβετζή: Ολόγυμνη σε φωτογράφιση (φωτο)

Η Πηγή έχει ένα υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί

Παρέλαση επωνύμων σήμερα στο Down Town και μάλιστα... γυμνών! Το περιοδικό συνεχίζει την παράδοση των γυμνών φωτογραφίσεων για την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids και 45 άνθρωποι της τέχνης δέχθηκαν να γδυθούν για να δώσουν ακόμα μια φορά το μήνυμα της προφύλαξης!

Ανάμεσα σε αυτούς που δεέχθηκαν την πρόταση ήταν και η ολυμπιονίκης μας Πηγή Δεβετζή, η οποία πόζαρε χωρίς δισταγμό ολόγυμνη! Εξάλλου η Πηγή έχει ένα υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News