Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ιδρύεται Σύλλογος Μελισσοκόμων Αλμωπίας

Ευχαριστήριο


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως μελισσοκόμοι αυτούς που εμπνεύστηκαν την ιδέα να στηρίξουν με το πρόγραμμα «Bee-economy» τον κλάδο μας και όλους αυτούς που εργάστηκαν και το υλοποίησαν.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αλμωπίας που αφουγκράστηκε τις ανάγκες μας και ελπίζουμε σε μια συνεχή συνεργασία, ώστε να αναδεικνύονται τα πλούσια προϊόντα του τόπου μας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του ΑΠΘ για τις γνώσεις που μας μετέδωσαν και για την ενθάρρυνση της δημιουργίας του Μελισσοκομικού Συλλόγου.

Έχει κατατεθεί ήδη ο φάκελος στο Πρωτοδικείο και είναι θέμα ημερών η επίσημη αναγνώρισή του. Προσκαλούμε όλους τους μελισσοκόμους της Αλμωπίας, ώστε να έχουμε έναν δυνατό και ισχυρό Μελισσοκομικό Σύλλογο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΟΛΚΗΣ

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News