Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Πέλλα: Συνωστισμός για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Αντίθετα με τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια που λίγοι έως ελάχιστοι ήταν οι πρόθυμοι να βοηθήσουν την παράταξη

Συνωστισμός για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ «Ουρά» φαίνεται πως κάνουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, με το ενδεχόμενο των εκλογών να είναι πλέον ορατό.

Αντίθετα με τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια που λίγοι έως ελάχιστοι ήταν οι πρόθυμοι να βοηθήσουν την παράταξη, σήμερα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν σαφέστατο προβάδισμα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όσο για την ταμπακιέρα… όποτε κι αν διενεργηθούν οι εκλογές τις τρεις θέσεις θα καταλάβουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις φέρονται να υπάρχουν πολλοί διεκδικητές όπως η Μαρία Καράμπελα, η Μαρία Ζωγράφου, ο Λάκης Βασιλειάδης, ο Πέτρος Ζέρζης, ο Γιάννης Ανδρίτσος, ο Άλκης Νουσηκύρου, ο Στάθης Φουντουκίδης, ο Θεόδωρος Δεληγιάννης, ο Κώστας Μπαρμπαγιάννης, η Ματίνα Σπάρταλη και άλλοι πολλοί.

Δεν αποκλείεται να δούμε και ένα πρόσωπο – έκπληξη, όπως είναι αυτό του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News