Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΝΔ: Αυτογελοιοποίηση χωρίς τέλος στον Συριζα Πέλλας

Αυτογελοιοποίηση χωρίς τέλος στον Συριζα Πέλλας

Τραγελαφικές και πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες της Πέλλας από τα καμώματα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας! Η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου βορά στα μικροκομματικά τους συμφέροντα!

Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και προκειμένου οι πολίτες όλου του Νομού να γνωρίζουν επακριβώς τι έχει συμβεί, πρέπει να θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προγραμματίσει την προμήθεια του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών το Σεπτέμβριο του 2014, με ημερομηνία εγκατάστασης το Φεβρουάριο του 2015. Παράλληλα είχε εγγράψει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 την προμήθεια αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο της Έδεσσας. Τέλος είχε προϋπολογίσει κονδύλια για την πρόσληψη 4.500 ιατρών σε ολόκληρη την επικράτεια, στον ψηφισμένο προϋπολογισμό του 2015.

Δυο χρόνια μετά ανακοινώνεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας, ότι όλα όσα είχαν προγραμματιστεί ήδη από το 2015 θα γίνουν το 2017!

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός ελληνικός λαός, αλλά για να δούμε, θα γίνουν τελικά πράξη όσα ανακοινώνονται;

Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους;

Θα βάλουν το συμφέρον των πολιτών πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον;

Θα αναγνωρίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης;

Θα καταλάβουν επιτέλους ότι η υγεία και η περίθαλψη των πολιτών του νομού μας δεν μπορούν να αφήνονται στην τύχη τους;

Το ξέρουμε, στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δυσκολεύονται πολύ να δίνουν σαφείς απαντήσεις για τα προβλήματα του τόπου. Εμείς όμως θα επιμένουμε, συνεχώς, μέχρι να καταλάβουν ότι το καλύτερο που μπορούν κάνουν για αυτόν τον τόπο είναι να παραιτηθούν και να φύγουν!

ΝοΔΕ Πέλλας
Τομέας Επικοινωνίας

7 σχόλια:

  1. Ποιος είναι στον τομέα επικοινωνίας στη ΝΔ να μας πει τι έκανε και το κόμμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο χαζοί μπορεί να είστε στη ΝΔ.Ποιος σοβαρός θα έβγαζε ανακοίνωση εν μέσω εσωκομματικής θύελλας στο ΣΥΡΙΖΑ;Δηλαδή εκει στη νοδε στηρίζετε Τζάκρη;Αυτός είναι ο ρόλος σας;Οποιος έγραψε αυτό το κείμενο στην ουσια παίζει το παιχνίδι της.Είστε εντελώς γκαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκες φίλε.Πράγματι είναι πολύ "γκάου" αυτός που έγραψε την ανακοίνωση.Αν είχε λίγο μυαλό θα σιωπούσε τώρα που σφάζονται στο συριζα και δεν θα έβαζε στην κουβέντα τη ΝΔ.Είναι από τις περιπτώσεις που η βλακεία τωμ ανθρώπων της ΝΔ λειτουργεί προς όφελος της Τζάκρη.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ.ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τομέαςεπικοινωνίας ΝΔ :::: Τι λέτε ρε παιδιά πω πω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτογελοιοι είστε εσείς που τόσα χρόνια στην εξουσία τα σμπαράλιασατε ολα!γιατι δεν τα κάνε ηΝΔ όταν είχε την ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News