Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νέος έρωτας για την Ελένη Φουρέιρα; Ο ποδοσφαιριστής που της έχει κλέψει την καρδιά...

Εκείνη πάντως, όπως πάντα, τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή

Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής και αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φουρέιρα, αποκτά νέο νόημα και μαζί με εκείνη και εμείς!

Σύμφωνα με τη real, η τραγουδίστρια έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, έναν από τους καρδιοκατακτητές των γηπέδων μιας και είναι γοητευτικός και λάτρης του ωραίου φύλου. Μία κοινή έξοδος της τραγουδίστριας μαζί του στο Κολωνάκι προ ημερών πυροδότησε τις πρώτες φήμες πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και φλερτάρουν επικίνδυνα χωρίς όμως ακόμα να έχουν αποκτήσει σχέση. Εκείνη πάντως, όπως πάντα, τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική της ζωή, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Κεφαλονίτη εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News