Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Νέα περίφραξη στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου: Ασφαλής και καλαίσθητη - Δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Αλμωπίας στα σχολεία και ο τελικός απολογισμός θα είναι αυτός που θα αναδείξει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το έργο που περιελάμβανε την ανακατασκευή της περίφραξης και τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Ένα έργο απαραίτητο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περίφραξη είχε παρουσιάσει ρωγμές και ήταν άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι εκτελεσθείσες εργασίες στοίχισαν 11.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 12.000 ευρώ. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική μελέτη για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Οι τακτικές επισκέψεις μας στις σχολικές μονάδες, οδηγούν στην επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων όπως είναι αυτό που αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια το Νηπιαγωγείο Γαρεφείου. Υπήρχε πλέον σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των μαθητών και ήταν επιτακτική η ανάγκη για την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης. Στόχος μας είναι η αρτιότητα στην κατασκευή όλων των έργων που υλοποιούμε, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αισθητική τους εικόνα».


























1 σχόλιο:

  1. Μπραβο για την κατασκευη της περιφραξης,αλλα να δουμε και τα πιο ουσιαστικα προβλήματα,οπως η αθλία κατάσταση στις τουαλετες , η υγρασία που υπάρχει μέσα στο κτίριο και μια τσουλήθρα σκουροασμενη στη πισω μερια του σχολείου που είναι πιο επικυνδινη για τα παιδία για την οποία εχει γίνει αίτηση να βγει πολλά χρόνια πριν.Ελπίζω ο κ.Δήμαρχος και οι συμβουλοι να κανουν οτι μπορουν για να αλλαξουν προς το καλήτερο οσα σχολεία έχουν προβλήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News