Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οταν ο Τσίπρας έλεγε για το 500ευρω του Σαμαρά: «Πράξη ντροπής, πράξη ταπείνωσης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 21 Μαρτίου του 2014, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Το βράδυ της Πέμπτης (8/12) ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέτρα για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από το πρωτογενές πλεόνασμα που επιτεύχθηκε φέτος.

Ο χώρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα ως την πολιτική του... απόδραση, ενώ πολλοί θυμήθηκαν τα βαριά λόγια που είχε χρησιμοποιήσει το 2014 ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε μια αντίστοιχη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ήταν 21 Μαρτίου του 2014, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να δώσει μονομερώς-χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τους δανειστές- σε ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους "κοινωνικό μέρισμα" του πλεονάσματος, 500 ευρώ, γνωρίζοντας ότι η χώρα πηγαίνει ολοταχώς προς εκλογές.

5 σχόλια:

  1. θαυμαστε τον, η επιστημη σηκωνει τα χερια, μα τοσο ψεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την μεθεπομενη ουτε βουλευτης να δουλεψει για να στειλει σε ιδιωτικο σχοκειο τα παιδια του. Αν και αυτοι δεν χανοντσι μεταξυ τους βολευονται αλλοιμονο στον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να θυμισουμε οτι το κοινωνικο μερισμα του σαμαρα δοθηκε μαιο 2014 και εκλογες γινανε τον ιανουαριο του 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ δεν μας έκλεψες το ψωμί από το τραπέζι, αλλά μας πήρες κ τα βρακιά.. δεν ντρέπεσαι καθόλου, κοροϊδία. Μόνο που αναπνέετε σε αυτήν ζωή ψέμα είναι.. γουρούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χειρότερο που έκαναν Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ -για τους ΑΝΕΛ αράδα δεν αξίζει να αναφερθεί- είναι ότι ξανακάνουν ποιούς; τους αρχιστράτηγους κάθε κομματικού κράτους, νεοφιλελεύθερης πολιτικής, λαμογιάς και δεν συμμμαζεύεται. Και με ποιό τρόπο μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ; Ακολουθώντας πιστά ότι ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ από τα πρώτα Μνημόνια, γιατί το τρίτο το δικό του, ήταν ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ των προηγούμενων. Άρα, όποιος και να ήταν σήμερα, τα ίδια θα έκανε. Απλά, με ΝΔ και ΠΑΣΟΚΟ-ΔΗΜΑΡ-ΝΔ ήταν πιο ΔΥΣΚΟΛΟ να περάσουν χωρίς αντιδράσεις από τον κόσμο. Που, ναι συνεχίζει να τρώει παραμύθι και κυρίως να ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ να φοβάται και να δέχεται μοιρολατρικά την κατρακύλα του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΠΑΣΟΚ του '81, και είναι οι Δούρειοι Ίπποι για τη λεηλασία των αξιών και της έννοιας Αριστερά και Αγωνίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News