Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αδειάζει τον αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ για τον Αξονικό Τομογράφο

Ο Αξονικός Τομογράφος αξίας 350.000 ευρώ από τα αδιάθετα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας θα εγκατασταθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας

«Δεν συμμετέχω στην τοπική αντιπαράθεση για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου Πέλλας σε ότι αφορά τους Αξονικούς Τομογράφους». Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) στην οποία ανήκουν τα νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, κ. Γιώργος Κίρκος, μιλώντας στην εκπομπή της TV100 «Πέριξ».

Ο κ. Κύρκος υπογράμμισε ότι «το θέμα είναι ότι τα δύο νοσοκομεία της Πέλλας θα προμηθευτούν μέχρι το καλοκαίρι δύο αξονικούς τομογράφους και θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα που προκαλούνται με την έλλειψή τους».

Κάνοντας αναφορά στο ιστορικό του θέματος που απασχολεί έντονα εδώ και ημέρες την τοπική κοινωνία της Πέλλας, ανέφερε ότι ο Αξονικός Τομογράφος αξίας 350.000 ευρώ από τα αδιάθετα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας θα εγκατασταθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας, ενώ στο στάδιο της δεύτερης αξιολόγησης βρίσκεται η προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου από το διασυνοριακό πρόγραμμα INTERREG, που από ότι φαίνεται προορίζεται για το νοσηλευτικό ίδρυμα των Γιαννιτσών, διαψεύδοντας έτσι τον αν. διοικητή του νοσοκομείου Πέλλας κ. Αλέξανδρο Βουδρισλή που ανακοίνωσε επισήμως χθες ακριβώς τα αντίθετα. Μάλιστα, την ανακοίνωση αυτή του κ. Βουδρισλή, ο κ. Κίρκος την χαρακτήρισε «ατυχή».

Σε κάθε περίπτωση τα δύο διασυνδεόμενα νοσοκομεία έχουν ένα ΑΦΜ και θα έχουν μέχρι το καλοκαίρι Αξονικό Τομογράφο», κατέληξε ο κ. Κίρκος.

4 σχόλια:

  1. Μακάρι,κάτσε πρώτα να τον δούμε,στην Ελλάδα είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εκπομπή ο Κυρκος απεφευγε να απαντησει στα ερωτηματα που του εθετε ο Μπουλουσακης. Σίγουρα κάτι κρύβεται στο παρασκηνιο και οι αποφάσεις αλαζουν καθε ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑN ΞEPETE NA ΔIABAZETE: ΠAPAΠANΩ:
      " O AΞONIKOΣ TOMOΓPAΦOΣ AΞIAΣ 350000 EYPΩ AΠO TA AΔIAΘETA TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΔHMOΣIΩN EΠENΔYΣEΩN ΘA EΓKATAΣTAΘEI ΣTO NOΣOKOMEIO EΔEΣΣAΣ, ENΩ ΣTO ΣTAΔIO THΣ ΔEYTEPHΣ AΞIOΛOΓHΣHΣ BPIΣKETAI H ΠPOMHΘEIA TOY AΞONIKOY TOMOΓPAΦOY AΠO TO ΔIAΣYNOPIAKO ΠPOΓPAMMA INTERREG ΠOY ΠPOOPIZETAI ΓIA TA ΓIANNITΣA"
      ΠOIOΣ ΔEN KATAΛABAINEI; H TZAKPH MEΣΩ TOY BOYPΔIΣΛH EBΓAZAN ANAKOINΩΣEIΣ AΠOΛYTΩΣ ANTIΘETEΣ KAI ΛIBANIΣTHPIA.
      ΠHPE KAI AΠOΦAΣH TOY ΔΣ ΠEΛΛAΣ ANTIΘETH AΠO TON YΠOYPΓO KAI TON ΔIOIKHTH YΠE, ΣIΓA MHN TON AΦHΣEI EKEI O ΠOΛAKHΣ, AΣ MAZEYEI ΣIΓA ΣIΓA TIΣ BAΛITΣEΣ TOY...

      Διαγραφή
  3. Δικαιώνεται πλήρως ο Γιάννης Σηφάκης, που θα κρυφτεί τώρα ο Βουρδισλης και η Τζάκρη; Αν έχουν τσίπα να παραιτηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News