Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Όλυμπος Άψαλου - Ακρίτας Σωσάνδρας την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

"Και τώρα ντέρμπι" είναι οι τρεις λέξεις που υπάρχουν στο μυαλό των παικτών, των προπονητών, των διοικήσεων και των φιλάθλων του Όλυμπου Αψάλου και του Ακρίτα Σωσάνδρας μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, την ήττα της Αψάλου από το Ριζάρι και την νίκη της Σωσάνδρας επί του Μακεδονικού Έδεσσας.

Την Κυριακή λοιπόν στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Αψάλου, θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας, ανάμεσα στην πρωτοπόρο με 27 βαθμούς ομάδα του Όλυμπου Αψάλου και στην δεύτερη με 25 βαθμούς ομάδα της Σωσάνδρας.

Οι δύο κατα τεκμήριο βάση βαθμολογίας καλύτερες ομάδες του ομίλου θα αναμετρηθούν με στόχο την πρωτιά.

Η καλύτερη άμυνα που είναι η Άψαλος με παθητικό μόλις 4 γκολ και η καλύτερη επίθεση που είναι η Σωσάνδρα με 27 γκολ θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

Και οι δύο ομάδες είναι ουσιαστικά νεοφώτιστες φέτος στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, αφού οι μεν γηπεδούχοι του κ. Κοκόζογλου υποβιβάστηκαν από την Α1 κατηγορία που αγωνιζόντουσαν πέρσι, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Δούμου ανέβηκαν από την Β' κατηγορία.

Ένα άλλο κοινό που έχουν οι δύο μονομάχοι είναι πως τα μοναδικά παιχνίδια που έχουν χάσει φέτος είναι από την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα τον Ορφέα Ριζαρίου(22 βαθμούς), ενώ η Σωσάνδρα έχει και μια ισοπαλία εναντίον της ομάδας του Άρη Νησίου και έτσι διαμορφώνετε η διαφορά των δύο βαθμών.

Οι δύο ομάδες έχουν στην σύνθεση τους έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με εμπειρίες σε παραπάνω κατηγορίες, που μπορούν από μόνοι τους να κρίνουν ένα παιχνίδι, ενώ οι κύριοι Κοκόζογλου και Δούμος είναι από τους νέους ανερχόμενους τεχνικούς στο Νομό.

Το παιχνίδι αναμένετε να το παρακολουθήσει πλήθος φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας.

Ευχή όλων είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News