Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Σκύλος προστάτευε για 2 μέρες την τραυματισμένη φίλη του στις γραμμές τρένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Ουζγκορόντ, ένας σκύλος χτυπήθηκε από τρένο πάνω στις γραμμές και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μέσω των social media από την Ουκρανία, όπου ένας σκύλος στέκεται δίπλα στον τραυματισμένο φίλο του για δύο ημέρες πάνω στις γραμμές του τρένου. 

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη Ουζγκορόντ, ένας σκύλος χτυπήθηκε από τρένο πάνω στις γραμμές και ήταν αδύνατο να μετακινηθεί.

Ο άλλος σκύλος φίλος του, δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, μέχρι που έγιναν αντιληπτοί από τον Ντένις Μαλαφέεφ, ο οποίος ανέβασε και το σχετικό βίντεο στο Facebook.

Προσπαθούσε να τον κρατά ζεστό και να τον προφυλάσσει πέφτωντας πάνω του, κάθε φορά που περνούσε τρένο, προκειμένου να μην τον χτυπήσει, ρισκάροντας και τη δική του ζωή.

Τελικά τα δύο σκυλάκια με τη βοήθεια του Μαλαφέεφ, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο, μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έβαλες το σχόλιο μου , διαφωνείς οτι θα μπορούσαν να το ειχαν βγάλει απο εκει το σκυλί παρα να καθόντουσαν και το τραβούσαν βιντεο
    Τι να πω και σε είχα και για φιλόζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βλάκας που τραβούσε βίντεο δεν μπορούσε να το σώσει το ζώο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kamia fora ta zoa einai pio ANTHROPINA apo tous anthropous!!! as ta antigrapsoume loipon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News