Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Εκδρομή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στην Αθήνα

Χρόνια Πολλά! Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ειρήνη!

Οι μαθητές της Έκτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας με συνοδεία των γονέων τους και τους συνοδούς δασκάλους τους, επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου έτυχαν θερμής υποδοχής.

Επισκέφτηκαν και άλλα αξιοθέατα όπως την Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το Ζάππειο, το Ιστορικό Μουσείο και άλλα πολιτιστικά, ιστορικά μνημεία και πολιτιστικά κέντρα.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Έκτης (Στ΄ )τάξης , οι γονείς τους, οι συνοδοί δάσκαλοι και ο Διευθυντής του 7/θέσιου Δημοτικού Σχολείου 2ου Αριδαίας, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για την επιμέλεια των δώρων προς τον Αξιότιμο Κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας που υποδέχτηκε το Σχολείο μας. Κατά ομολογία όλων η εκδρομή στέφθηκε με επιτυχία, πλούτισε τις εμπειρίες όλων μας και άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Χρόνια Πολλά! Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και ειρήνη.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Αβραμίδης Ιωάννης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News