Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο Σάββατο η έναρξη του 2ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Αλμωπίας

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη!


5 σχόλια:

  1. ρε απαράδεκτοι τύποι τι θα γίνει με όλο αυτό το χώμα και τη σκόνη που γεμίσατε τη ζωή μας? είπαμε να σκάψετε αλλά τωρα γίνεται χαμός με τη σκόνη.Αίσχος ρε μάγκες.Όσο τρώμε αυτή τη σκόνη στη μάπα θα σας κάνουμε πόλεμο ρε μαλάκες.Βάλτε χέρι ρε στους λαρισεους.Ρε πάρτε μέτρα μαλάκες.ενα αποχετευτικό θα κάνουμε ,οχι την εκτροπη του Σηκουάνα.Και σιγά το έργο ρε.Σε ζωα απευθύνεστε τελικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πνιγηκαμε στη σκόνη ρε.Λίγο τσίπα ρε.Τρυπησατε την πόλη πήρατε και τη λαική, τι έμεινε να κάνουμε άλλο? ριξτε και μια βόμβα στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε είσαι Παλικάρι και
    Θέλουμε λαμπάκια στα ακριτικά
    Χωριά τώρα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα και φέτος μία από
      Τα ίδια τα ακριτικά χωριά
      δεν έχουν Τίποτα από
      στολισμό και εμείς στο
      Ίδιο Δήμο ζούμε

      Διαγραφή
  4. Θέλουμε φωτάκια και στολισμό
    στο ακριτικο χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News