Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

«Εκλογές στις 22 Ιανουαρίου 2017»

Ο Βασίλης Λεβέντης, σε δήλωσή του  προβλέπει και την ακριβή ημερομηνία των εκλογών

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ερμήνευσε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ως προαναγγελία ρήξης με τους δανειστές και προσφυγή στις κάλπες.

Ο Βασίλης Λεβέντης, σε δήλωσή του μάλιστα προβλέπει και την ακριβή ημερομηνία των εκλογών. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός “θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης, αναφέρει: “Από ότι διεφάνη από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ. Σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, είπε ότι "οφείλουν οι δανειστές, να συμμορφωθούν" με ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από την ΝΔ να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ. Αυτό για μας σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους, θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το κυπριακό.

Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη την διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News