Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας το 2019»

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Σηφάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε

«Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας το 2019». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Σηφάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ξανά πρώτο κόμμα και ο ίδιος θα συνεχίζει να εκπροσωπεί το νομό μας ως Βουλευτής.

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο που αποδέχτηκε την πρόσκλησή του και παρέστη στη συνέντευξη τύπου (ήταν ο μόνος Δήμαρχος), με στόχο την σωστή ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν στην περιοχή μας.

4 σχόλια:

  1. Γιάννη Σηφάκη ? όσο σε βλέπουμε με τον Μπίνο μας προκαλείς να φύγουμε από τις γραμμές που επιλέξιμε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ ζεις στα χρονια του εμφυλιου, κατι τετοια βληματα ακομα ζουν γυρω μας, ουστ.

      Διαγραφή
  2. Και αν εισουν γιαννακη θα εισουν στον πατο σε μαθαμε πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικότατη η θέση του πολιτευτή. Να είναι ο Σύριζα κυβέρνηση (δεν θα είναι), να είναι ο ίδιος βουλευτής (ο λαός ξέρει), να είναι ο Μπίνος Δήμαρχος (μόνο αυτός το θέλει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News