Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας 2017! Προσοχή, δόθηκε παράταση... μια μέρα!

Εάν κάποιος χρειαστεί να υπερβεί την 31η Δεκεμβρίου 2016 και να πληρώσει τη Δευτέρα 02/01/2017 δεν θα έχει καμία επιβάρυνση

Αν και δεν είναι μεγάλο το περιθώριο που δόθηκε μπορεί να δώσει ανάσα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, που ακόμη δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017.

Ως τώρα γνωρίζαμε ότι το περιθώριο για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ήταν η 31η Δεκεμβρίου 2016. Ουσιαστικά είχαν απομείνει δυο εργάσιμες ημέρες, σήμερα και αύριο Παρασκευή. Ωστόσο ανακοινώθηκε ότι οι πολίτες μπορούν να πληρώσουν πλέον τα τέλη κυκλοφορίας 2017 και τη Δευτέρα.

Εάν κάποιος χρειαστεί να υπερβεί την 31η Δεκεμβρίου 2016 και να πληρώσει τη Δευτέρα 02/01/2017 δεν θα έχει καμία επιβάρυνση.

1 σχόλιο:

  1. Ελληνική μαλακία με τις παρατάσεις! Σε όλα την τελευταία στιγμή. Περίεργος λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News