Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Π.Ε. Πέλλας: Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το 2016

Υπογράφηκε η σύμβαση της συντήρησης υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το 2016 από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το έτος 2016» υπέγραψε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τους ιδίους πόρους της Π.Ε. Πέλλας και έχει συνολικό προϋπολογισμό 22.000,00 €.

«Η υπογραφή της σύμβασης για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, δίνει τη δυνατότητα για τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλούς διέλευσης των οδηγών που κινούνται στο οδικό δίκτυο που μας αφορά. Το αντικείμενο της μελέτης αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών, ειδικά στον οδικό ηλεκτροφωτισμό, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες παρεμβάσεις όπου αυτές απαιτηθούν. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό», υπογράμμισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News