Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τα γεγονότα του 2016 που συζητήθηκαν όσο κανένα στο Facebook

Δείτε τα γεγονότα

Τα πιο δημοφιλή θέματα του 2016 που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν όσο κανένα στο Facebook ανακοίνωσε το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο της ετήσιας ανασκόπησης «2016 Year in Review», το Facebook παρουσιάζει τα θέματα που κυριάρχησαν σε παγκόσμιο επίπεδο:
1.Αμερικανικές προεδρικές εκλογές
2.Πολιτικά γεγονότα στη Βραζιλία
3.Το Pokemon Go
4.Κίνημα «Black Lives Matter» (το κίνημα δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ μετά τα απανωτά περιστατικά πυροβολισμών μαύρων από αστυνομικούς και γενικότερα ενάντια στον ρατσισμό)
5.Ροντρίγκο Ντουτέρτε και οι εκλογές στις Φιλιππίνες
6. Ολυμπιακοί Αγώνες
7.Brexit
8.Super Bowl
9.Ντέιβιντ Μπάουι
10.Μοχάμεντ Άλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News