Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ Πέλλας: Ο 2ος όμιλος της Α' Κατηγορίας στον καθρέφτη του Αridaia News

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών παρακολουθούμε στον δεύτερο όμιλο της Α Κατηγορίας όπου υπάρχουν τρεις συγκάτοικοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕ Καρυωτισσας μια ομάδα με μείγμα νεαρών και έμπειρων παικτών δείχνει χαρακτήρα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και όταν δεν παίζει καλά και διεκδικεί τον τίτλο επι ίσοις όροις με ροστερ που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τους συνδιεκδικητες της.

Ο Μ.Α Εσωβαλτων διαγράφει θαυμασια πορεια βρίσκεται στην πρωτη θέση έχοντας δώσει τα ντέρμπι με τους συγκατοίκους εκτος έδρας δειχνει να πατάει καλα στην Κατηγορία αν και νεοφώτιστος παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να κατακτήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια της ανόδου.

Η εταιρη συγκάτοικος Δόξα Π.Μυλοτοπου ξεκίνησε εντυπωσιακά φάνηκε να ξεφύγει ωστόσο μια....κοιλιά ηταν αρκετη για να χάσει έδαφος όμως γρήγορα επανήλθε και με το καλό υλικό που έχει σίγουρα θα κυνηγήσει την άνοδο κάτι που αποτελεί όνειρο για όλο το χωριό.

Ο Ν.Αετος Σκύδρας που ακολουθεί σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο κοντά ομως έκανε γκέλες την στιγμή που θα έπρεπε να κάνει την προσπέραση, διαθέτει αξιόλογους παίκτες πάντως και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τους προπορευομενους για μια θέση στον ήλιο.

Ο Άρης Αθυρων αν και νεοφώτιστος κάνει πολύ καλή πορεία είναι μια ομάδα που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο προσπαθεί να παίξει μπάλα και αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της με την επιθετική της γραμμή να ξεχωρίζει.

Ο Φίλιππος Γιαννιτσών τα πάει περίφημα δείχνει να έχει βάλει....μυαλό απο τις περιπέτειες των προηγούμενων ετών λειτουργεί όπως πρέπει και η πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς έχει κοιτάξει στα μάτια τις λεγόμενες καλές ομάδες της Κατηγορίας.

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού από τις σκληροτραχηλες ομάδες του ομίλου παρότι δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα ντέρμπι στέκεται καλά παίρνει τα ματς που είναι στα μέτρα του και ο αρχικός στόχος της άνετης παραμονής θα επιτευχθεί σχετικά εύκολα με όπλο και την ακαταμάχητη έδρα του.

Ο Άρης Παλαιφυτου χωρίς να εντυπωσιάζει βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας βασιζόμενος στα δικά του παιδιά δείχνει ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο θέλει την καλή πορεία,προς στιγμήν τα καταφέρνει πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι την τελευταία στιγμή κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Το νεοφώτιστο Πατριαρχειο παρότι ανέβηκε στο παρά πέντε στην κατηγορία πάει αρκετά καλά δείχνει αξιόμαχο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και λογικά μπορεί να καταφέρει τον στόχο της παραμονής αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια του.

Η Νίκη Αξού μέχρι στιγμής δεν είναι αυτή που περιμένουν οι φίλοι της σίγουρα η αποχώρηση κάποιων παιχτών εχουν επηρεάσει την νεανική ομάδα όμως ολοι περιμένουν το ξέσπασμα και την βαθμολογικη αναρρίχηση βάση της δουλειάς που γίνεται καθημερινά.

Ο Μ.Α Δροσερού είναι μια από τις αρνητικές εκπλήξεις φέτος έχοντας βέβαια κάποιες ανακαταταξεις στο ροστερ του και αν δεν συνέλθει αγωνιστικά δυσκολα θα αποφύγει τις περιπέτειες ωστόσο σε ματς που ήταν πλήρεις έδειξε ότι μπορεί να πάει καλύτερα και αυτό είναι που κάνει αισιόδοξους τους φίλους του.

Η Ασπίδα Γυψοχωριου απογοητεύει φέτος με την πορεία της καθως με το ροστερ που διαθέτει ίσως να αδικεί τον εαυτό της έχοντας πάντως γνωρίσει οριακές ήττες στα περισσότερα παιχνίδια και μάλλον θα πρέπει να δώσει βάση στις λεπτομέρειες στα υπόλοιπα ματς στην μάχη για την παραμονή.

Ο Ολυμπιακός Γαλαταδων βρίσκεται σε δεινή βαθμολογικη θέση έχοντας και το ντεζαβανταζ της αφαίρεσης βαθμών καθώς η μέχρι στιγμής παρουσία του δεν δείχνει πειστική και θα πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στην συνέχεια αν θέλει να μην γράψει μαύρη σελίδα στην ιστορία του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Ολυμπιάδα Κρ.Βρυσης που ανέβηκε εκτάκτως στην Α Κατηγορία μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν ήταν έτοιμη για το άλμα όμως στα περισσότερα παιχνίδια πάλεψε και σίγουρα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της ειδικά σε οποιους την υποτιμήσουν δίνοντας την μάχη της μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News