Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Βουλή: Με 195 «ναι» εγκρίθηκε ο μποναμάς Τσίπρα

Θετικές ψήφοι από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ και ΠΑΣΟΚ - «Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, αποχή επέλεξαν Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι

Με ευρεία στήριξη της Βουλής ,μετά από μια επεισοδιακή συζήτηση, εγκρίθηκε η τροπολογία για την εφάπαξ παροχή στους συνταξιούχους.

Υπερ της ρύθμισης ψήφισαν 195 βουλευτές από τις ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ. Θετικά ψήφισαν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Παναγούλης, Νικος Νικολόπουλος, Δημήτρης Καρράς.

Η ΝΔ δήλωσε «παρών» ενώ από την ψηφοφορία απείχαν Ποτάμι και Ενωση Κεντρώων.

Απουσίαζαν 14 βουλευτές από τη ΝΔ, ο Χρήστος Μιχαηλίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ (ασθενής), η Φώφη Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ (απουσιάζει στις Βρυξέλλες), 5 βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή, 3 από το ΚΚΕ, 8 από το Ποτάμι, 8 από την Ένωση Κεντρώων και 4 ανεξάρτητοι βουλευτές.

9 σχόλια:

  1. ..και 10,000 ευρώ να μου δώσετε 13η σύνταξη ,δεν πρόκειται να σας ψηφίσω, γιατί η ψήφος δεν εξαγοράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου φορας παρωπιδες, πως γινεται να ψηφισεις κατι αλλο απο αυτο που ψηφιζεις.

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου ειπε ρε μεγαλε ,οτι αυτοι που λενε "καλοδεχουμενα" θα παν να τους ψηφισουν???? Μη χολοσκας θα τους ψοφησουν....

      Διαγραφή
  2. ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ 8.43 να ψηφισεις τα γιουσουφακια του Σόιμπλε που δήλωσαν ΠΑΡΩΝ απόψε. Η αιώνια προδοτικη δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OYST ARISTERES KOYPRIES ...... OYOYOYOYOYOYST STON AGIRISTO.

      Διαγραφή
    2. "προδοτικη δεξια" θαυμαστε εναν εκπροσωπο της αριστερης πτερυγας, αντε να παει αυτη η χωρα μπροστα, μαλλον πληρωμενο τρολ εισαι 8.53, αλλως χρειαζεσε επεμβαση στη γεματη μισος ψυχη σου, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Σοβαρή ανακάλυψη εκανες9.59. Φυσικά και μισώ οτιδήποτε δεξιό. Ο λόγος ειναι ότι η παράταξη σου ευθύνεται για όλα τα δεινά της χώρας εδώ και 10ετιες. Ούτε να σας φτύσω. Αυτο που με χαροποιεί μονο ειναι που είστε τόσο βλακες

      Διαγραφή
  4. ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News