Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Περισσότερα κατά 18,4% τα αυτοκίνητα που πρωτοκυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Περισσότερα τα οχήματα

Πυκνώνουν τα καλά μηνύματα για την πορεία της οικονομίας. Μετά τα στοιχεία για την αύξηση του τζίρου στον τουριστικό κλάδο, την αύξηση των εξαγωγών και τη μείωση των εισαγωγών τον Οκτώβριο, ήρθε και η αύξηση τον Νοέμβριο του αριθμού των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά (καινούρια και μεταχειρισμένα εξωτερικού) στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τα καινούρια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πρωτοκυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το Νοέμβριο αυξήθηκαν κατά 18,4%.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, κυκλοφόρησαν 10.528 νέα οχήματα, έναντι 8.892 οχημάτων τον Νοέμβριο του 2015, εκ των οποίων τα καινούρια αρίθμησαν σε 6.439 (+1,5% έναντι του Νοεμβρίου του 2015).

Την ίδια ώρα, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών, κυβισμού άνω των 50 cc, παρουσίασε αύξηση κατά 16,4% σε 2.209, εκ των οποίων ο αριθμός των καινούριων διαμορφώθηκε σε 2.035.

Κατά το 11μηνο του έτους (Ιανουάριος - Νοέμβριος), η κυκλοφορία των νέων αυτοκινήτων ανήλθε σε 121.303, παρουσιάζοντας αύξηση 13,7% και των νέων μοτοσυκλετών σε 37.386, καταγράφοντας άνοδο 12,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News