Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονισμένη η Βρετανία: Γυναίκα έβγαλε βιβλίο για την επί 13 χρόνια αιχμαλωσία της από Ασιάτη

Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύεται σε βιβλίο στη Βρετανία

Όταν ήταν 15 ετών Ασιάτης οδηγός ταξί την απήγαγε και για περίπου 13 χρόνια τη βίαζε κάθε βράδυ - Η γυναίκα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος με τον οδηγό ταξί να πουλά το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύεται σε βιβλίο στη Βρετανία. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου η συγγραφέας αφηγείται, όπως υποστηρίζει, την προσωπική της ιστορία και τα βασανιστήρια που έζησε 13 χρόνια στα χέρια του απαγωγέα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, όταν ήταν 15 ετών ένας Ασιάτης οδηγός ταξί την απήγαγε και για περίπου 13 χρόνια τη βίαζε κάθε βράδυ. Μάλιστα, λίγα χρόνια μετά την απαγωγή της, η γυναίκα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος με τον οδηγό ταξί να πουλά το παιδί που έφερε στον κόσμο. Το ίδιο έκανε και με τα άλλα τρία παιδιά που γέννησε η γυναίκα όσο ήταν αιχμάλωτη του άντρα.

«Βλέπω ακόμα το υπνοδωμάτιο, τη γωνία όπου κουλουριαζόμουν από τον πόνο. Αν και μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να νοιώθω πόνο, το σώμα μου συνέχιζε να πονά» αναφέρει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας παράλληλα πως στο σπίτι που τη μετέφερε ο απαγωγέας της ζούσαν μαζί με την μητέρα του, τους αδερφούς και τις γυναίκες τους.

Η συγγραφέας αναφέρει πως και οι άλλες γυναίκες ήταν θύματα κακοποίησης και μάλιστα ήταν εκείνες που «κάλυπταν» να σημάδια από τα χτυπήματα πάνω στο σώμα της με μακιγιάζ. «Με έντυνε με παραδοσιακά ρούσα της κουλτούρας του, έβαφε τα μαλλιά μου μαύρα, με έκανε να φοράω κασκόλ για να έχω πάντα το κεφάλι μου κάτω» αναφέρει η συγγραφέας.

Ενώ συγκλονιστική είναι η περιγραφή της όταν αναφέρεται στην πρώτη απόδραση της από το σπίτι του βιαστή της: «Πήγα στην αστυνομία…. Ανέφερα πως ήμουν αιχμάλωτη ωστόσο οι αρχές φοβήθηκαν να δράσουν ώστε να μην χαρακτηριστεί η πράξη τους ως «διάκριση» κατά της ασιατικής μειονότητας. Όταν εκείνος με έπιασε ξανά με χτύπησε πολύ γιατί το είχα σκάσει» υποστηρίζει στο βιβλίο της.

Εξίσου συγκλονιστική είναι και η αναφορά της στις εγκυμοσύνες που είχε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της: «Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμεινα έγκυος. Όταν νιώθεις ένα μωρό να κινείται μέσα σου, νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη σου, νιώθεις πως είναι κάποιος μαζί σου», Παράλληλα, λέει πως ο άντρας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σταμάτησε να την χτυπάει και να της φέρεται με βίαιο τρόπο. Ωστόσο, η «χαρά» της κράτησε για λίγο καθώς μόλις γεννήθηκε το παιδί της, ο άντρας το πούλησε. Το ίδιο έγινε και στις επόμενες τρεις εγκυμοσύνες της.

Η γυναίκα μέσα από το βιβλίο της περιγράφει και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε ώστε να γλυτώσει από την κόλαση που ζούσε, λέγοντας πως προσπάθησε να κρεμάσει τον εαυτό της με ένα κασκόλ και πως τελικά κατάφερε να αποδράσει με τη βοήθεια μιας γιατρού που είχε πάει στο σπίτι για να την περιθάλψει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η ιστορία που αφηγείται η γυναίκα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη της Ελίζαμπεθ Φρίτζλ από την Αυστρία, η οποία ήταν αιχμάλωτη του πατέρα της για 28 χρόνια. Η Φρίτζλ μεγάλωσε μέσα σε μπουντρούμι και έκανε 7 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News