Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Μάθετε πως να τυλίγετε τέλεια δώρα μέσα σε... 12 δευτερόλεπτα!

ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο καιρό, ένα πωλητής από το κατάστημα Takashimaya στην Ιαπωνία, έγινε viral στο διαδίκτυο λόγω του τρόπου που τύλιγε τα προϊόντα σε δώρα. Μάλλον έχει δουλέψει στο εργαστήριο του Άγιου Βασίλη, αφού οι ικανότητες του είναι απίστευτες.


Μέσα σε μόλις 12 δευτερόλεπτα, μπορεί να τυλίξει σε συσκευασία δώρου οποιοδήποτε αντικείμενο του δώσουν και μάλιστα αψεγάδιαστα! Το κανάλι Beat The Bush από το You Tube, ανέλυσε τον τρόπο που ο εν λόγω άνδρας δουλεύει και δημιούργησε ένα βίντεο με οδηγίες για το πως να το κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος. Με λίγα απλά βήματα και φυσικά εξάσκηση, ο καθένας μπορεί να φτάσει το επίπεδο αυτού του πωλητή ή μήπως και όχι; Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Άλλωστε αν δεν το δοκιμάσετε, πως θα μάθετε;



Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News