Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ! Έβαλε την 10χρονη κόρη του να δει πορνό και ασέλγησε σε βάρος της

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο

Στα χέρια της αντρών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπεσε ύστερα από καταγγελία της μητέρας, ένας 30χρονος Ρομά στα Άνω Λιόσια για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ίδιας της κόρης του, μόλις 10 ετών!


Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο και, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 30χρονος, σε κάποια χρονική στιγμή που είχε μείνει μόνος με την κόρη του, έβαλε μία ταινία πορνό στην τηλεόραση και ανάγκασε την κόρη του να τη δουν μαζί, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τη θωπεύει και να ασελγεί σε βάρος της!

Εκείνη τη χρονική στιγμή, μπήκε μέσα στο σπίτι η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού, που μόλις είδε τις φρικτές πράξεις του 30χρονου έβαλε τις φωνές και πήρε το κοριτσάκι από τα χέρια του πατέρα της…

Η γυναίκα δεν έχασε χρόνο, κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη ο 30χρονος και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Εξετάζεται εάν ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News