Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ Πέλλας: Ο 1ος όμιλος της Α' Κατηγορίας στον καθρέφτη του Αridaia News

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του α' γύρου στον πρώτο όμιλο και η κατάσταση παραμένει ρευστή τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται δικαιωματικά ο Ακρίτας Σωσανδρας που δείχνει να πατάει γερά ειδικά μετά το διπλό στην Αψαλο όπου έπεισε και τον πιο δύσπιστο φίλο του ότι μπορεί να πετύχει αυτο που ονειρεύονται όσοι ειναι κοντά στην ομάδα και βλέποντας ότι στο ροστερ υπάρχουν καταξιωμενοι παίκτες.

Ακολουθεί ο Όλυμπος Αψαλου που... εχυσε το γάλα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κάνοντας ισάριθμες ήττες. Με νεανικό ροστερ και με ομάδα που βασίζεται στην δουλειά παραμένει στον στόχο της και θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες διαθέτει αξιόλογους παίκτες και βαριά φανέλα κάτι που αναγνωρίζουν όλοι.

Στην τρίτη θέση ο Ορφέας Ριζαριου που αποτελεί την πρώτη απειλή για το δίδυμο των πρωτοπόρων θα μπορούσε να είναι ψηλότερα αν δεν έκανε γκέλες στην αρχή όμως από τα μισά του γύρου δείχνει συνεχή βελτίωση και ικανότητα να κάνει την προσπέραση αφου συνδυάζει νιάτα και εμπειρία.

Πιο κάτω ο Άρης Λουτρακίου που έκανε καλό ξεκίνημα ωστόσο κάποιες γκέλες μάλλον απρόσμενες τον άφησαν λίγο πίσω όμως βάση του ροστερ που διαθέτει βρίσκεται σε καλή βαθμολογικη θέση και με πολλά νέα παιδιά να είναι το κέρδος μέχρι τώρα.

Ο Ευρωπος Φούστανης κάνει πολύ καλή πορεία είναι ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου έχει καλό υλικό και η υψηλή θέση του τα λέει όλα και αναμένεται να κάνει ζημιές κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ειδικά σε όσους τον υποτιμήσουν.

Ο Άρης Νησίου απο τις σταθερές αξίες της Κατηγορίας όταν αγωνίζεται πλήρης μπορεί να.....σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο θα μπορούσε να είναι ψηλότερα αν ήταν πιο προσεκτικός σε κάποια παιχνίδια και δεν αδικούσε τον εαυτό του.

Η Ελπίδα Έδεσσας με ανανεωμένο ροστερ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας είναι μια αξιόμαχη ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια η λογική λέει ότι θα διαγράψει μια καλή πορεία κάτι που είναι ο στόχος της άλλωστε από την στιγμή που έμεινε λίγο πίσω.

Ο Πολυκαρπιακος πάει πολύ καλά καλύτερα ίσως απ ότι περίμεναν οι φίλοι του από την στιγμή πού δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα, δείχνει ιδιαίτερα αξιόμαχος έχει μαζέψει πόντους έκτος έδρας και αν συνεχίσει να έχει αυτή την εικόνα δεν θα έχει πρόβλημα όσον αφορά το μέλλον του στην Κατηγορία.

Ο Μ.Α Ορμας βρίσκεται μάλλον χαμηλά στην βαθμολογία καθώς τον ροστερ του δεν αλλοιώθηκε σε σχέση με πέρσι όπου τερμάτισε ψηλά και θα μπορούσε να είναι ψηλότερα κάτι που περιμένουν οι φίλοι του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος βάση του υλικού που διαθέτει.

Ο ΠΑΟ Κερασιας παρά το κακό ξεκίνημα του έχει αρχίσει να συνέρχεται, βελτιώνει συνεχώς την θέση του και με όπλο την ακαταμάχητη έδρα του αλλα και το νεανικό και διψασμένο σύνολο του αναμένεται να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα οσον αφορά την παραμονή του.

Η Δόξα Μεγαπλατανου είναι η μεγάλη απογοήτευση μέχρι τώρα καθώς βάση του υλικού που διαθέτει βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και σίγουρα θα πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες παρότι κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο.

Ο Ηρακλής Γαρεφιου μετε το αποκαρδιωτικο ξεκίνημα αρχισε να συνέρχεται δείχνει σημάδια ανάκαμψης και αναμένεται να διεκδικήσει επι ίσοις όροις την παραμονή του παρότι χρειάζεται μια κάποια ενίσχυση το υπάρχον ροστερ του.

Ο Μακεδονικός Έδεσσας είναι σε δύσκολη θέση προτελευταίος στην βαθμολογία ίσως να δικαιούταν κάποιους βαθμούς παραπάνω ο στόχος του ειναι αρχικα να αποφυγει τον απευθείας υποβιβασμό και ότι προκύψει στην συνέχεια.

Η Αστραπή Ζέρβης ουραγός της βαθμολογίας βρίσκεται σε δεινή θέση δείχνει πολύ αδύναμη και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οι πιθανότητες να παραμείνει ειναι πολύ λίγες.

3 σχόλια:

  1. Στην πορεια του πρωταθληματος το νησι και το λουτρακι θα πλησιασουν την σωσανδρα ενω στην ουρα η ζερβη θα βγει τελευταια και ο μακεδονικος θα παλεψει να πλησιασει το γαρεφι για να παει σε μπαραζ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις δικιο ορμα νησι 3 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπεις στην σελιδα της επς και ανατρεξεις σε προηγουμενες χρονιες θα δεις οτι το νησι σου κανει πλακα τοσα χρονια εισαι απο τους καλυτερος πελατες του οποτε κοιτα μην φας εσυ 3 και κρυβεσαι μετα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News