Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Μιχάλης Μπογδάνης: «Ο Δήμαρχος δεν μας σέβεται! Είναι προσβλητικό να μιλάει χτυπώντας τα έδρανα!»

"Είναι προσβλητικό να μιλάει σε έναν πρώην Δήμαρχο, χτυπώντας τα έδρανα"

Την χθεσινή εκρηκτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σχολίασε ο Δημοτικό Σύμβουλος της παράταξης Πασόη κ. Μιχάλης Μπογδάνης, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News.

Ερωτώμενος για την στάση του να αποχωρήσει από τη Συνεδρίαση κατά την αντιπαράθεση Μπίνου – Πασόη, ο κ. Μπογδάνης δήλωσε:

«Ο Δήμαρχος δεν μας σέβεται ως Δημοτικούς Συμβούλους. Είναι προσβλητικό να μιλάει σε έναν πρώην Δήμαρχο, χτυπώντας τα έδρανα. Δεν μπορεί να φέρεται έτσι. Θα πρέπει να δείξει λίγο σεβασμό. Άλλωστε, στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι λογικό να απολογείται για τα πεπραγμένα του ως Δήμαρχος. Γι’ αυτό αποχώρησε, γιατί ένιωσα ότι με προσβάλει αυτή η στάση».

8 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο Μιχαλης,ασφαλως και είναι λάθος του δημάρχου.Μα μας πει όμως ο Μιχαλης τι παρεμβάσεις και τι προτάσεις έχει κάνει στα δημοτικά συμβούλια,καθως και πια είναι ή προσφορά του,στους δημότες του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα κρίνονται αυτη που διοικούν. Ας μην κοιταμε τι κάνουν οι αλλοι. Οτι κ να προτείνουν ο Δημαρχος θα κανει του κεφαλιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν κρινεις κρινεσαι κυριε Μιχαλη, αλλα κ εγω εχω την απορια, μια προταση σου και την προσφορα σου στα κοινα της Αλμωπιας? να σου πω εγω, ΜΗΔΕΝ, εκτος που τροφοδοτουσες με υλικο τους αγαπημενους Δημους σου, τιποτα αλλο.Μπορει νασε καλο παιδι, αλλα στο καφενειο, γι αυτο αστο δεν τοχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι τι κανει ο καθε Μπογδανης ως αντιπολιτευση αλλα η συμπεριφορά του δημάρχου.Δεν χρειάζεται να χτυπάμε τα έδρανα για να ενημερώσουμε..Γνωρίζουμε το έργο σας.δείξτε λιγο πολιτικό πολιτισμό κύριοι..δεν θα χάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοει ο ποιητης?
    Εσυ μιχαλη λογο ηλικιας η δεν ακουγες η δεν εβλεπες η δεν ησουν στο δημοτικο συμβουλιο.
    Γιατι εγω που ημουν εκει ακουγα πρωτα να μιλαει ο πασοης πανω στον δημαρχο επανελημενα και οταν απαντησε εσυ και τσερκεζος απαντησατε κι ολας.
    Ενω εισαι ενας ανθρωπος σοβαρος και μετρημενος εχεις απολυτο αδικο για αυτο .
    Αν και εγω θα ηθελα να ακουσω απο εσενα γιατι αποχωρησατε χωρις να το ξερει ο αρχηγος του συνδηασμου σας και εμεινε στα κρυα του λουτρου ? Μηπως δεν σας εκφραζει πια? Αυτο δεν ηταν προσβλητικο προς τον αρχηγο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστε τα τώρα αυτά, Να κλείσουν κοιτάξτε οι τρύπες μπαίνοντας στην Αριδαία γιατί σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας[ μη τα σβήνεις....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως ο τόπος δεν κέρδισε τίποτα από τους πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μεγάλα μυαλα μιλούν για ιδέες τα μεσαία για γεγονότα και τα μικρα για ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News