Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Παράτησαν τον Πασόη στα... «κρύα του λουτρού» να «παλεύει» με τον Δήμαρχο!

Γενικότερα, το κλίμα στην παράταξη του πρώην Δημάρχου είναι εκρηκτικό

Μόνος απέμεινε ο Δημήτρης Πασόης (αν εξαιρέσουμε την κ. Κατερίνα Μπαγκή η οποία είναι Αντιπρόεδρος και επέστρεψε στην αίθουσα), κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, έντονα σχολιάστηκε από παρηστάμενους το γεγονός ότι όλα τα μέλη της παράταξής του αποχώρησαν διαμαρτυρόμενα για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Μπίνου – Πασόη, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).


Γενικότερα, το κλίμα στην παράταξη του πρώην Δημάρχου είναι εκρηκτικό, καθώς υπάρχουν πλέον σαφέστατα διαφορετικές τάσεις στο εσωτερικό και με τον ίδιο τον κ. Πασόη να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ηγηθεί εκ νέου του συνδυασμού.


Πάντως, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα η κ. Κατερίνα Μπαγκή η οποία ανέφερε ότι «η επιλογή του επόμενου υποψηφίου δημάρχου του συνδυασμού μας θα είναι ομόφωνη, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Δεν αποκλείουμε κανέναααααααααααα!!!», μοιάζει περισσότερο με… όνειρο θερινής νυκτός.

4 σχόλια:

  1. Κι εσύ τέκνον ΤΣΕΧΟ!!!!,κι εσύ πίσω από την Καθριν!!!!!Καλά τα λέγανε.....αυτή σας έχει στο βρ..... της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη ρε, τι κατασταση ειναι αυτη; τον αφησατε μονο τον ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή εσύ που είχες το δημοτικό συμβούλιο αυτο το συμπέρασμα εβγαλες; Ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Βαφειάδη δε ξέρω αν θα δεχτείς τη γνώμη μου αλλά αυτό που κάνεις ειναι πρασπάθεια παραπληροφόρησης. Είναι έντιμο να ανασκευάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News