Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κινήσεις «ματ» ετοιμάζει ο Δήμαρχος Αλμωπίας - «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος, που αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους συνεργάτες του για να καταλήξει στις αλλαγές

Την 1η Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός στον Δήμο Αλμωπίας, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Τη στιγμή που στα πολιτικά πηγαδάκια συζητείται έντονα η ονοματολογία, ο Δήμαρχος καταρτίζει το νέο κορμό της Διοίκησης ο οποίος όπως δηλώνει σε όλους τους τόνους θα πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα που πραγματικά θα έχουν διάθεση για προσφορά και θα δουλέψουν πολύ, καθώς το απερχόμενο διοικητικό σχήμα χαρακτηρίζεται επιτυχημένο. «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος, που αναμένεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους συνεργάτες του για να καταλήξει στις αλλαγές.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς σε ποια πλαίσια θα κινηθεί ο ανασχηματισμός, καθώς ο κ. Μπίνος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου έδωσε δείγματα γραφής για τον τρόπο που προσεγγίζει τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, έχει επιλέξει να πορευτεί με πρόσωπα που έχουν πραγματική διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και αντοχές για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα δεκάδες προβλήματα και ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμωπίας και κάθε Δήμος στα πλαίσια της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News