Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Σημαντικές παρεμβάσεις καθαρισμού στην πόλη της Αριδαίας με τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι εργασία καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας, με την διάνοιξη δρόμων και τον καθαρισμό των αυλάκων.

Τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Ταρασίδη εργάζονται στην περιοχή «Ξερικά», όπου η πυκνή βλάστηση είχε καλύψει τόσο την κοίτη του αύλακα όσο και τον δρόμο ο οποίος αποτελεί δίοδο για αρκετούς κατοίκους της περιοχής.

Παράλληλα, έχουν ήδη, καθαριστεί κεντρικά σημεία της πόλης και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε γειτονιές, ενώ η προσπάθεια δεν σταματά εδώ αλλά θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Παρόντες στις εργασίες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη οι οποίοι έσπευσαν στα σημεία που πραγματοποιούνται παρεμβάσεις. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως με αυτή την προσπάθεια θα θωρακίζεται και αντιπλημμυρικά η πόλη μας καθώς καθαρίζονται κεντρικά αυλάκια.




















4 σχόλια:

  1. ο καθαρισμος σας μαρανε..δε κοιτατε το χαλη της πολης με το χαος στους δρομους ..ουτε με αυτοκινητο ουτε με τα ποδια δε μπορει κανεις να κυκλοφορηση..αθλια σαν εσας..δεστε και λιγο την ομορφη πολη της εδεσσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γίδης τό Γίδι ω Γίδι, πόσο Γίδι μπορεί νάσε? μα δεν καταλαβαίνης ω Γίδι οτι κάτι γίνετε στήν πόλη....ωωωω μά τό Γίδι

      Διαγραφή
    2. καταρχην γιδι εισαι και φαινεσαι...το οτι γινετε κατι το βλεπω το οτι δεν γινετε σωστα εσυ δε το βλεπεις ρε γιδι;; η ετσι εμεθες στο χωριο σου να κυκλοφορεις σε κοροδρομους...βρε ουστ..

      Διαγραφή
  2. άλλο φυσική ομορφιά κι άλλο βελτιώσεις.Αν θέλετε ομορφιές ,ανοιξτε το ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News