Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ηλίας Πλιόγκας: Ο νέος «Περιφερειάρχης» της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία

"Προχωράμε με απόλυτη πίστη πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Νέα Δημοκρατία και η νέα πολιτική πρόταση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ρεαλισμό και ειλικρίνεια διατυπώνει, αποτελεί το μοναδικό πυλώνα σταθερότητας, προοπτικής και ανάκαμψης της πατρίδας μας"

Ένας άνθρωπος από την Πέλλα επέλεξε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την θέση του Υπεύθυνου Οργάνωσης σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία.

Πρόκειται για μία νεοφυή θέση, η οποία έχει αυξημένες αρμοδιότητες και ευθύνες, ενώ πανελλαδικά ορίστηκαν 13 «Περιφερειάρχες» που θα οργανώνουν τη ΝΔ και θα λογοδοτούν απευθείας στο γραφείο του Προέδρου.

Ο κ. Πλιόγκας σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ξεχωριστή τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντάς μου τη θέση του Υπεύθυνου Οργάνωσης της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες του. Προχωράμε με απόλυτη πίστη πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Νέα Δημοκρατία και η νέα πολιτική πρόταση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ρεαλισμό και ειλικρίνεια διατυπώνει, αποτελεί το μοναδικό πυλώνα σταθερότητας, προοπτικής και ανάκαμψης της πατρίδας μας».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΛΙΟΓΚΑΣ

Γεννήθηκε το 1969 στα Γιαννιτσά. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Πολιτική Δράση

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών.

Ιδρυτής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο νεοσύστατο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ (1986).

Μέλος της Γραμματείας Φοιτητικού ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης (1989,1990).

Εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Σύγκλητο του ΑΠΘ και σε όλα τα συνέδρια ΕΦΕΕ και ΦΕΑΠΘ.

Μέλος της ΔΑΚΕ στο Νομό Πέλλας από το 1995.

Πρόεδρος ΝΕΦΕ Χαλκιδικής στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης οργανώσεων της ΝΔ

Δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

1994. Δημοτικός σύμβουλος Γιαννιτσών, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης και νεώτερος σε ηλικία.

1998. Δημοτικός Σύμβουλος Γιαννιτσών, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ όλων των συνδυασμών. Πρόεδρος της μεγαλύτερης Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΠΑΓ) στην Πέλλα. Το 2001, σε διάστημα δύο ετών, παραδίδει μια έως τότε παθογόνο επιχείρηση, με κέρδη που στο σύνολό τους μετατρέπονται σε κοινωνικό προϊόν στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για τη δράση του βραβεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

2002. Νομαρχιακός Σύμβουλος Πέλλας. Με την ιδιότητα του πρόεδρου της ΝΕΛΕ αναλαμβάνει την προώθηση προγραμμάτων ενίσχυσης της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που είχαν ως αποτέλεσμα την χρηματοδότηση δεκάδων επιχειρήσεων σ’ολόκληρο το Νομό Πέλλας.

2006. Υποψήφιος Δήμαρχος Γιαννιτσών, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Τα Γιαννιτσά Μπροστά». Το ψηφοδέλτιο απαρτίζουν υποψήφιοι προερχόμενοι από όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους. Ο συνδυασμός λαμβάνει το 15% των ψηφοφόρων και εκλέγει τρείς δημοτικούς συμβούλους.

Κοινωνική-πολιτιστική δράση

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και σήμερα, αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο και συμμετέχει σε δεκάδες ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές εκπομπές των τοπικών ΜΜΕ. Είναι μέλος πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων μεταξύ αυτών, στην Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών, στο Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, στον Όμιλο Ροταριανών Γιαννιτσών κ.α. ενώ συμμετέχει συνεχώς ως εθελοντής σε δράσεις κοινωνικών φορέων.

Επιστημονική δράση

Συνεργάτης του Καθηγητή Νεοελληνικής Ιστορίας του ΑΠΘ, κ. Κωνσταντίνου Βακαλόπουλου στο ΑΠΘ, εργάζεται σε ερευνητικά προγράμματα και εκπονεί διδακτορική διατριβή σχετικά με το Μακεδονικό Ζήτημα.

Το βιβλίο της ΟΝΝΕΔ

Το 1992 επί Πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συγγράφει και παραχωρεί στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου του, «Το Μακεδονικό Ζήτημα, Ιστορική και Πολιτική Διάσταση». Το βιβλίο έγινε επίσημη έκδοση της ΟΝΝΕΔ και παρουσιάστηκε στην Αθήνα από την Υφυπουργό Εξωτερικών κ Βιργινία Τσουδερού.

Οικογενειακή κατάσταση

Είναι παντρεμένος με την Οδοντίατρο Αγνή Στάχταρη και έχουν δύο κόρες.

51 σχόλια:

  1. υπερβολές,ψευτιες και παραλειψεις στο βιογραφικό.π.χ. μέλος της πολιτικής άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά .έχω άδικο Ηλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τόσο μέλος που επί προεδρίας Σαμαρά στη Ν.Δ. ούτε έξω από τα τοπικά γραφεία του κόμματος δεν του επιτρεπόταν να περάσει.

      Διαγραφή
    2. καιρός να ξεβρωμισει το τοπίο.έλεος.

      Διαγραφή
    3. Ηλία τσιμπας και μου αρέσει......

      Διαγραφή
  2. Αυτός ηταν στη Πολ.αν, μετα στον παπαθεμελη , μετα στον Καμμένο , υβριστής του Καραμανλή και του σαμαρα και αντάρτης στο δήμο Γιαννιτσών , ζήτω ο σύρριζα ρε Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι δάσκαλος στο κόμμα.!!
    Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πρόβλημα ή απωθημένα; Αυτό κάτι σημαίνει φιλαράκο

      Διαγραφή
  4. Οποίος εχει ανώνυμο μπλογκ παίρνει θέση; Εχω έναν φίλο έχει το Πέλλα δώθε και ειναι συνώνυμος με τον Ηλία , να του ευχηθώ και αυτού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανανέωση χωρίς αλλαγές δεν γίνεται.Φαντάζεστε να είχαμε ακόμα τα ίδια στελέχη ? πληρης και οριστική ανανεωση σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανανέωση καί στούς βουλευτές, κουράσανε, ας ασχοληθούν μέ τά εγγόνια τους. ουτως η αλλως δέν προσφέρουν τίποτα.Νέο αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλια θ ακουσεις πολλα, εσυ τη δουλια σου, ξερεις τι φιδια εχουμε στο κομα? ειδικα εδω στα Γιαννιτσα, αστα να πανε αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση έχει ο τίτλος του δημοσιεύματος με την αρμοδιότητά που χάρισε η κ. Ευταξία στον παραπάνω. Άκου περιφερειάρχης, Από αυτό να καταλάβετε τι έχουμε να δούμε κα να ακούσουμε στη συνέχεια. Άντε βρε και σε λίγο πρωθυπουργός. Δεν ...... λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε πάθει μια παράκρουση κάποιοι.Ο Πλιόγκας είχε πάντα αναγνωρισιμότητα.Δεν περίμενε κομματική θέση για να τον μάθουμε.Τον ξέρουν και οι πέτρες όχι μόνο στα Γιαννιτσά αλλά σ'ολη την Πέλλα.Μάλλον αυτό είναι που τρελαίνει ορισμένους.Ακόμη και δω στην Έδεσσα μιλάνε με τα καλύτερα για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πέτρες δεν τον ξέρουν μόνο αλλά γελάνε κιόλας μαζί του
      ενα βιογραφικό γεμάτο από αισχρά ψεμματα.
      ΔΕΝ υπηρξε ποτε Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών
      Ροταριανός Ομιλος Γιαννιτσών υπήρξε πριν το 1970 μόνο αν γραφτηκε 6 μηνων σαν τον Κούλη θα μπορουσε να ειναι μέλος. Βιβλίο δικο του δεν εγραψε ποτε, αντιγραφή και λογοκλοπη ειναι.

      Διαγραφή
    2. ρε 6.29 το μουνι σου καιγετε με τον Ηλια, εκει θα σκας και θα γραφεις, αλλα σ εχουμε γραμμενο, επιτελους μια σωστη κινηση.

      Διαγραφή
    3. Εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι ο 6:29 και ο 7:11 είναι το ίδιο πρόσωπο;

      Διαγραφή
  10. Αναγνωρισιμώτητα έχει και ο Μπίλις από την Έδεσσα μπορείς να μου πεις από το 1993 που έφυγε και πήγε στην Πολιτική Άνοιξη μέχρι σήμερα τι έκανε για την Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χωρις θεση, παραπανω απ οτι εκανε ο δικος σου, σκασε λοιπον και ρουφα τ αβγο σου.

      Διαγραφή
    2. 1994. Κατέβηκε με συνδυασμό της ΝΔ στις δημοτικές
      1998. Κατέβηκε με συνδυασμο της ΝΔ στις δημοτικές
      2002. Κατέβηκε με συνδυασμό της ΝΔ σε Νομαρχιακές
      Επειδή ρωτάς τι έκανε ο Πλιογκας για την ΝΔ από τότε μέχρι τώρα.

      Εσύ από το 1993 που έφυγες από την ΝΔ και πήγες Πολιτική Άνοιξη, μπορείς να μου πεις τι έκανες για την ΝΔ μέχρι το 2009;

      Διαγραφή
  11. Όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας διακηρύσσει την αλήθεια στον Λαό πως ο κύριος αυτός δηλώνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΝΝΕΔ αφού ποτέ δεν υπήρξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αιντε ρε..νοδουληδες αφηστε τις μαλακιες μεταξυ σας ..Διωξτε τη θολουρα απο το μυαλο σας και δεστε μπροστα... εκει που παει η Ευρωπη!!!!Με "ολιγον εγκυος" λιγο απ ολα και τιποτα ..δεν γινεται δουλεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΣ ΝΑΝΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

      Διαγραφή
  13. Επίσης, ορίστηκαν για την Κεντρική Μακεδονία (πλην Νομού Θεσσαλονίκης):
    Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης ο Κυριάκος Χαμουζάς, Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ηΕλένη Φύκα και Υπεύθυνος Οργάνωσης ο Ηλίας Πλιόγκας. Καλά αυτός ειναι και ψεύτης , παρακαλώ να διορθώσετε το άρθρο σας γιατι αποτι βλέπουμε άλλος ειναι περιφερειάρχης και πλην νόμου θεσσαλονικης κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. νικο θα παθεις τιποτα ρε φίλε. ηρέμησε.get use to it.θα καταλήξεις με ψυχοφάρμακα στο τέλος.τώρα αρχίζει το έργο.και συ θα είσαι κομπάρσος.οτι ήσουν δηλαδή ως τώρα στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσυ που γραφεις ολιμερις και κατηγορεις τον Ηλια καλα θατανε να γραφεις και τ ονομα σου, απο τυφλοποντικες ξερουμε, εχει πολλους η Νουδουλα, τα μεγαλυτερα χαμενα κορμια παρασιτα της κοινωνιας κρυβοντε σ αυτο το κομα.Παραδειγμα το φιδι που γραφει ολιμερις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα που τρυπωσα θα σας ξετιναξω... θα σας εξαφανισω... θα δειτε τι θα παθετε... θα σας δειξω εγω... χλαπατσας απο τα Γιαννιτσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Ηλίας δεν ηταν αυτος που κατέβηκε αντάρτης δήμαρχος και έχασε ο υποψήφιος της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να θυμηθώ ποιος ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία τότε που λες….. α ναι... ήταν αυτός που ενώ το κόμμα της ΝΔ του έκανε την τιμή να τον κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο Γιαννιτσών για 16 συνεχόμενα χρόνια εκλέγοντάς τον μάλιστα 2 φόρες, αυτός για να ανταποδώσει αυτή την τιμή, στις περασμένες εκλογές στήριξε ανοιχτά τον αντάρτη της ΝΔ. Μιλάμε για πολύ ήθος φίλε. Αλήθεια όμως εσύ δεν βλέπω να μας λες για την δική σου προσφορά στην ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. Δε θυμάμαι ο Σταμκος να είχε χρίσμα απο τη ΝΔ για να υπαρχει αντάρτης απέναντι του.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ ΘΩΜΑΙΔΗ ΣΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΕΚΛΟΓΕς ΨΗΦΙΣΕς ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΕΙΧΕς ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ;

      Διαγραφή
  18. Πλιογκα ξερει ο Σταμκος οτι παντού τον αποκαλούσε ως άνθρωπο με σύνδρομο Down ;;; ξερει ο Καρασμανης οτι παντού λες πως τον εχεις κόψει στα κεντρικά απο Βουλευτή ;;; ξερει ο Δανης οτι παντού λες οτι ειναι τελειωμένος ;; ξερει ο Δεληγιαννης οτι παντού λες καλός αλλά λίγος και δεν τον θελει ο Κυριάκος ;;; Αν μάθουν ολοι αυτοι τι λες γι αυτούς ξερεις τι ξύλο εχεις να φας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξυλο ειπες? θα του κλ... τ αρ...., καριολα, και αλλωστε σε ολα που αναφερεις εχει δικαιο, τελος με τους δεινοσαυρους παρτε το χαμπαρι.

      Διαγραφή
    2. Ρε συ Νίκο, πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου;

      Διαγραφή
  19. ρε παιδιά τέτοιον αετό είχαμε και δεν το ξέραμε;Πάλι καλά που τον ξέθαψε εεεε συγνώμη τον αξιοποίησε ο Πρόεδρος και θα σωθούμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΛΙΟΓΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ?????? ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ???????? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝ ΣΟΥ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ??????????? ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΙΣΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΣΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???????????? ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΑΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΛΑ ΔΩΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ - ΗΛΙΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην μπει στο κόπο ρε θωμαϊδη να απαντήσει στην ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΒΟΘΡΟΥ που έχεις μεταβληθεί.Αν έχεις έστω κι ένα κείμενο ή δελτίο τύπου ή μια φωτογραφία για αυτά που λες γιατι δεν τα δημοσιεύεις να τον τελειώσεις; Σε λιγο θα πεις πως ποτέ δεν εκλέχθηκε δημοτικός ή νομαρχιακός σύμβουλος.Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά με την εμπάθειά σου έχεις γίνει ο καλύτερος διαφημιστής του.Φιλική συμβουλή Νίκο Θωμαϊδη.Ηρέμησε.Παίρνε κανονικά τα χάπια σου.Πού ξέρεις;;Μπορεί και να γίνεις καλά κάποια στιγμή.

      Διαγραφή
    2. αν ειναι οπως τα λες 11.02 τοτε γιατι τον επελεξε ο Κυριακος? τους βουλευτες τους ρωτησε? η τους εχει εχει για τα μπαζα?

      Διαγραφή
  21. ME TETOIA ΛΥΣΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΙΟΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗ.ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ.ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. για να τελειώνει αυτό το παραμυθι με τον καθε γελοίο που αναφερετε σε μενα λες και ειναι δίπλα μου και βλέπει αν γραφω εγώ...
    Εχω κι εγω την απορία γιατι κρύβει την πολιτική του διαδρομή αλλα την απορία αυτη την κραταω για μένα, δεν γραφω ανωνυμα, εχω τα κότσια να γραψω επωνυμα και γνωρίζω πολυ περισσότερα απο αυτα που γραφονται εδω, αλλα όλα δεν είναι για τα μπλογκς. Οποιος θελει να μου πει κάτι μπορει να με βρει, η να μου παρει τηλ και να με ρωτησει οτι θέλει και εχω απαντησεις για ολα. Αυτο το καραγκιοζλικι με το να γραφει ο καθενας και να βγαζει το κομπλεξ του για μενα τελειωνει εδω. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Νίκο μεγαλόψυχε.Αφού καρφώθηκες πλέον για τον οχετό λάσπης τώρα κατάλαβες πως πρέπει να σταματήσεις γιατί ξέρεις πως ο άλλος δεν είναι κανένα γατάκι σαν το Σηφάκη.Μπράβο καλά κάνεις και το σταματάς.Δεν σε συμφέρει από δω και πέρα.Σε πήραν χαμπάρι γιατί δυστυχώς για σένα τα ομολόγησες όλα μόνος σου.

      Διαγραφή
    2. Κοίτα κάτι συμπτώσεις ρε φίλε. Την απορία που είχε ο ανώνυμος πιο πάνω, την ίδια ακριβώς απορία να λέει ότι είχε και ο Θωμαίδης αλλά δεν τολμούσε να την εκδηλώσει γιατί όπως λέει γράφει μόνο επώνυμα. Αφού ρε συ Νίκο σε ζάλιζε το μυαλό αυτή η απορία, γιατί δεν τον έπαιρνες ένα τηλέφωνο να σου λυθεί; Μάλλον θα σκέφτηκες, δεν μπορεί, όλο και κάποιος χριστιανός θα βρεθεί να τον ρωτήσει. Και βρέθηκε τελικά ο πιο πάνω ανώνυμος να σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Ούτε μέσα στο μυαλό σου να βρισκόταν όμως ε;

      Διαγραφή
    3. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ… είπε… και κόντεψαν να φύγουν τα πλήκτρα από το πληκτρολόγιό του!

      Διαγραφή
  23. Ναι βρε Νικο ενταξει, πως κανεις ετσι, απλα σου λεμε οτι ξεχασες να υπογραψεις και καποια προηγουμενα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΗΛΙΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, Μ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρώντας το δεύτερο σκέλος (άκου εκεί «τον πούλο») Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Επιτέλους κάτι δείχνει να αλλάζει εκεί στη ΝΔ. Να αρχίσουμε να ακούμε και έναν γνήσιο πολιτικό λόγο από έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να βγει και να εκτεθεί σε δημόσιους διαλόγους. Και όποιος δεν παραδέχεται έστω και αυτό στον Ηλία τον Πλιόγκα τότε τι άλλο να πω εκτός από το ότι η εμπάθεια και ο κομπλεξισμός ορισμένες φορές χτυπάει κόκκινο. Ωστόσο μένει να διαπιστώσουμε εκτός από τον πολιτικό του λόγο αν και κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί και σε κομματικές θέσεις ευθύνες. Εδώ θα ήμαστε για να τον κρίνουμε… και αυτόν.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνώ καθόλου με τον 10:07 πως ο ΗΠ εχει δείξει αξιοθαυμαστες ικανότητες στον να σαλτιμπακγιζει με τρομερή ευελιξία, μόνο αυτός καταφερε απο το 1993 που εφυγε και πηγε στην ΠΟΛΑΝ να ξαναεπιστρεψει στην ΝΔ το 2015 αφου σαλιαρησε σε 5 διαφορετικές προσπάθειες διάσπασης της ΝΔ.

      Διαγραφή
  25. Ο Πλιόγκας είναι 50 -55 χρονών ασχολείται με την πολιτική από το 1994 και τι έχει πετύχει ρε παιδιά;Να βγει δημοτικός σύμβουλος και να γίνει ένα χρόνο αντιδήμαρχος στην επιχείρηση με τα τραλαλα και τις συναυλίες; Εαν ήταν όντως άξιος και τον ήθελε ο κόσμος δεν έπρεπε να έχει κάνει κάτι παραπάνω;Και επειδή μπήκε στην γωνία και την σαλαμούρα την τελευταία πενταετία από τον κόσμο που τον βαρέθηκε τώρα είναι νέο αίμα; χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Νίκο, συμμαθητής σου ήταν στο σχολείο από όσο ξέρω ο Πλιόγκας, πως είναι δυνατόν να είναι 50-55 χρονών; Εκτός και αν τα τελευταία γεγονότα σε έχουν γεράσει πριν την ώρα σου.

      Διαγραφή
  26. POIA ITAN I PROSFORA TOU STIN ND OLA AYTA TA XRONIA NA MAS PEI
    MONO NA PENEVETE STON KOSMO POS MILAEI KATHE MERA ME TON MITSOTAKI XEREI, O KOSMOS TON FTYNEI KI AYTOS NOMIZEI POS VREXEI
    POIO YPERFIALOS PETHENEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα υπογραψει κανεις κανα σχολιο να δουμε ρε παιδια και ποιος γραφει αυτες τις παπαριες;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News