Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Χριστούγεννα στη μαγική Αλμωπία... και φέτος! Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Χωριό του Αη Βασίλη!

Πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια που την πρώτη χρονιά στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και αναμένεται φέτος ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου

Με ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση και με μια δυνατή κοινωνική αποστολή θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αλμωπίας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας γνωστό ότι έχει ήδη παραχωρηθεί ο χώρος δίπλα στο Δημαρχείο και σε επόμενη Συνεδρίαση θα γίνουν οι κληρώσεις για όσους θα νοικιάσουν σπιτάκια.

Πέρσι, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό είχε ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλμωπίας και τα πήγε περίφημα. Επειδή τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, όπως ανακοίνωσε ο κ. Τσιμτσιρίδης υπάρχουν συζητήσεις με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει το φετινό κοινωνικό μήνυμα.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια που την πρώτη χρονιά στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και αναμένεται φέτος ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, ενώ η διάρκειά του θα είναι 15ήμερη.

1 σχόλιο:

  1. Περιφημα τα πηγε.το κοιν παντοπωλειο δεν εχει λειτουργησει.μονο μια φορα μοιρασε πατατες κ αυτες χορηγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News