Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τοποθέτηση της Δέσποινας Καλδερεμτζή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Η κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή έθεσε μια σειρά θεμάτων

Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας τοποθετήθηκε η κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή για μια σειρά θεμάτων.

Αρχικά, η Δημοτική Σύμβουλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της πρόσληψης Γενικού Γραμματέα, ο οποίος όπως είπε «έχει ήδη επιλεγεί, απλά ο Δήμαρχος επιδιώκει τη δημιουργία εντυπώσεων».

Παράλληλα, χαρακτήρισε πολλή σημαντική την πρωτοβουλία με τους «Γιατρούς της Αγάπης», οι οποίοι θα επισκεφθούν το Νοέμβριο την περιοχή μας και θα παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, τονίζοντας ότι και η ίδια είχε δουλέψει πολύ την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο όταν είχαν έρθει ξανά στον Δήμο Αλμωπίας.

Όσον αφορά στην κατασκευή του αποχετευτικού της Αριδαίας, ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή αν είναι δυνατόν, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες στο κέντρο της πόλης να ολοκληρώνεται κομμάτι-κομμάτι και να γίνεται άμεσα αποκατάσταση, ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Τέλος, ζήτησε να μάθει τι γίνεται με το θέμα της ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμωπίας.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι ρε Δεσπουλα παρατησες τον Πασοη μονο κι ερημο στα εδρανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News