Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

«91ο λεπτό»: ΔΕΙΤΕ τη νέα αθλητική εκπομπή του Aridaia News! (BINTEO)

Γιάννης Καρατζίδης, Γιώργος Μπίνος και Γιώργος Καραγιαννίδης

Φέτος, για πρώτη φορά στα δεδομένα των τοπικών ΜΜΕ το Aridaia News θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή βράδυ την τηλεοπτική εκπομπή «91ο λεπτό» στην οποία θα συμμετέχουν οι Γιώργος Μπίνος, Γιάννης Καρατζίδης και Γιώργος Καραγιαννίδης, ενώ δεν θα λείπουν και οι guest εμφανίσεις πρωταγωνιστών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε το 2ο επεισόδιο:


2 σχόλια:

  1. εκεινο διπλα σου ειναι πουλι ρε Γιαννη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η προσπάθεια αγαπητοί μου, όμως το 91΄ νομίζω οτι λειτουργεί ως ¨κονσέρβα¨. Κατα την γνώμη θα είχε τεράστια ακροαματικότητα αν η εκπομπή γινόταν σε πραγματικό χρόνο κατα την διάρκεια των αγώνων με τις ζωντανές επικοινωνίες όπως θα διαμορφώνονται τα σκορ των αγωνων. Βέβαια αυτό προϋποθέτει και συνεργάτες σε καθε γήπεδο, κατι που νομίζω οτι είναι εφικτό, με εθελοντική συμμετοχή. Σκεφείτε το τμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News