Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τρομερό κατόρθωμα από τον Γρήγορη Καραγιαννίδη του Αλμωπού: Έπιασε και τα 4 πέναλτι που εκτέλεσαν οι αντίπαλοι

Ο 24χρονος κίπερ θύμισε τον Ρουμάνο Ντουκανταμ

Κάτι το οποίο δεν έχει προηγούμενο έγινε στο αποψινό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Α.Ο. Καρδίας και τον Αλμωπό Αριδαίας.

Το παιχνίδι πήγε στην διαδικασία των πέναλτι και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Μηχανιώνας είδαν τον τερματοφύλακα του Αλμωπού Γρήγορη Καραγιαννίδη να αποκρούει και τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι, χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα της Αριδαίας.

Ο Καραγιαννιδης μπήκε στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό μετά την αποβολή του Μένιου και με τα τέσσερα πέναλτι που απέκρουσε έγραψε το όνομα του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο 24χρονος κίπερ θύμισε τον Ρουμάνο Ντουκανταμ, ο οποίος το 1986 είχε πιάσει τέσσερα πέναλτι στον τελικό του Πρωταθλητριών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

4 σχόλια:

  1. η παράδοση συνεχίζεται.Γρηγόρη μπράβο σου,όπως και σε όλα τα παιδιά.Μας κάνατε περήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που αξίζει για βασικός..Εκεί στην διοίκηση δεν είστε ένταξη απέναντι του και πρέπει να το προσέξετε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιος ο καραγιαννιδης μπραβο. Μπραβο και σε εμας τους 20 αριδαιωτες που βρεθηκαμε εκει να στηριξουμε την ομαδα. ευχομαι σε επομενα εκτος εδρας παιχνιδια να ειμαστε οι διπλασιοι οπαδοι να κανουμε χαμο για την αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News