Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δημοσκόπηση: Στο 11% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Η αδιευκρίνιστη ψήφος καταγράφεται στο 25% και τα Λευκά/Άκυρα στο 22%

Διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Ν.Δ. μηνιαία έρευνα της Prorata για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.

Συγκεκριμένα, η δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων (με πιθανότητα επιλογής ίση ή μεγαλύτερη του 50%) στο σύνολο των ερωτηθέντων καταγράφεται ως εξής:

Πρώτη έρχεται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 28% (έναντι 26% τον Σεπτέμβριο) και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 17% (18% τον Σεπτέμβριο), το ΚΚΕ με 13 (11% τον Σεπτέμβριο), Δημοκρατική Συμπαράταξη με 10% (12% τον Σεπτέμβριο), το Ποτάμι με 9% (9% τον Σεπτέμβριο), η Χρυσή Αυγή8% (9% τον Σεπτέμβριο), η Ένωση Κεντρώων 7% (8% τον Σεπτέμβριο), η Πλεύση Ελευθερίας 6% (5% τον Σεπτέμβριο), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5% (4% τον Σεπτέμβριο), η Λαϊκή Ενότητα 5% (5% τον Σεπτέμβριο) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% (4% τον Σεπτέμβριο).

Η αδιευκρίνιστη ψήφος καταγράφεται στο 25% και τα Λευκά/Άκυρα στο 22%.

6 σχόλια:

  1. Ποσο μαλακες μπορεί να είναι εκεί στην εφημερίδα . 111% βγάζουν τα ποσοστά χωρίς τα κόμματα που έχουν κάτω από το 3% ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ ποσο ανοητος που δεν καταλαβαινεις τον λογω που γινεται αυτο.

      Διαγραφή
  2. Εγώ μια χαρά το καταλαβαίνω , ο κόσμος όμως που το διαβάζει ακούει για 11 μονάδες .... Όλες οι δημοσκοπησεις στην Ελλάδα λένε ψέματα . Η κάλπη πάντα βγάζει διαφορετικό αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... αλλαξε πλευρο παλληκαρι μου, η παπαρα που θα φαει ο Ξυριζα θα πιανει βοσπορο χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΚΚΕ,πασοκ και ποτάμι πάνω από χρυσή αυγή;;;Δε νομίζω Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News